עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

פרא X עזבה

דיאלוג בין עיר לכפר, בין חדשנות לבלאדיות. בין דורות, מסורות, ודרך חיים. מופע ליקוט בארבע כשרונות 

דיאלוג קולינרי מיוחד עד מאוד בין שני זוגות מעולמות כל כך שונים, שחולקים את אותה אהבה:

מצד האורחים – בני הזוג חביב ומינרווה דאוד, הבעלים המוערכים של עזבה בכפר ראמה, אחד ממוסדות הקולינריה החשובים והטעימים בארץ. מגישים כבר למעלה מ-20 שנה את התרבות והמסורת של המטבח הערבי-גלילי, המטבח המזוהה עם האוכל השאמי. השניים חתומים על מטבח אותנטי, ביתי, מבוסס עונתיות ומקומיות, ליקוט ובלאדי, כחלק מאורח החיים ולא רק כסלוגן שיווקי –  מה שהפך את עזבה ברבות השנים למקום פורץ דרך ושפה, וכמובן לעצירת חובה לכל פודי בדרכו לצפון.

מצד המארחים – צמד השפים אביעד פלד ואורי שטיינברג המובילים מזה שנתיים את מסעדת פרא, וקטפו בשנה שעברה ביחד את פרס ״השף המבטיח של המטבח הישראלי״. שני צעירים מקצוענים, שמגישים מטבח עדכני, אקלקטי, אלגנטי, ומחובר לחומרי הגלם ומסורות מקומיות.

השניים הסתערו על האתגר ויצאו למסע מחקר, הידברות, ולמידה ביחד עם חביב ומינרווה. התוצאה: תפריט מוקפד לשני ערבים יוצאים מן הכלל, שיביאו לצלחת את תוצרי הדיאלוג המרתק, והכל כך מרגש הזה.

278 ₪ לסועד
22-23.11 | ימים ג'-ד'
נחלת בנימין 27, תל אביב
050-333-9900
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילומים: אחיקם בן יוסף

תפריט האירוע

פתיחים
פוקאצ׳ה ממולאת תבשיל עולש בר ובצל מקורמל
לאבנה זעתר
פול, לימון וכמון
חמוצים – שיפקה, ארטישוק ירושלמי, כרובית כורכום

מנה ראשונה
קובנייה בורגול אינטיאס – בורגול של סוגת, עגבניות קונפי צלויות ומרוסקות

ביניים
מסאחן – כנף עוף מפורקת מהעצם וממולאת בפרגית וסומק על בצל מקורמל
סלט עלים ירוקים, פרי צלוי, דיבס ענבים

עיקרית (לבחירה)
שישברק צמחוני וקישוא ממולא
פורקטה טלה – רולדה של פלדה טלה ממולאת קבב בשר, תערובת עשבים ופיסטוקים קלויים
קבב לוקוס על פריקה ובשר ראש של דג

לצד העיקריות
אורז אטריות | במיה ועגבניות | מלוחייה

קינוחים
בסבוסה
גלידת מסטיק משפרעם
פנקייק

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות. 
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים.
  • יש אפשרות לתפריט צמחוני בהודעה מראש.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה). 
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • המסעדה נגישה.
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד