עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

פרא X עזבה

דיאלוג בין עיר לכפר, בין חדשנות לבלאדיות. בין דורות, מסורות, ודרך חיים. מופע ליקוט בארבע כשרונות 

דיאלוג קולינרי מיוחד עד מאוד בין שני זוגות מעולמות כל כך שונים, שחולקים את אותה אהבה:

מצד האורחים – בני הזוג חביב ומינרווה דאוד, הבעלים המוערכים של עזבה בכפר ראמה, אחד ממוסדות הקולינריה החשובים והטעימים בארץ. מגישים כבר למעלה מ-20 שנה את התרבות והמסורת של המטבח הערבי-גלילי, המטבח המזוהה עם האוכל השאמי. השניים חתומים על מטבח אותנטי, ביתי, מבוסס עונתיות ומקומיות, ליקוט ובלאדי, כחלק מאורח החיים ולא רק כסלוגן שיווקי –  מה שהפך את עזבה ברבות השנים למקום פורץ דרך ושפה, וכמובן לעצירת חובה לכל פודי בדרכו לצפון.

מצד המארחים – צמד השפים אביעד פלד ואורי שטיינברג המובילים מזה שנתיים את מסעדת פרא, וקטפו בשנה שעברה ביחד את פרס ״השף המבטיח של המטבח הישראלי״. שני צעירים מקצוענים, שמגישים מטבח עדכני, אקלקטי, אלגנטי, ומחובר לחומרי הגלם ומסורות מקומיות.

השניים הסתערו על האתגר ויצאו למסע מחקר, הידברות, ולמידה ביחד עם חביב ומינרווה. התוצאה: תפריט מוקפד לשני ערבים יוצאים מן הכלל, שיביאו לצלחת את תוצרי הדיאלוג המרתק, והכל כך מרגש הזה.

278 ₪ לסועד
22-23.11 | ימים ג'-ד'
נחלת בנימין 27, תל אביב
050-333-9900
שיתוף האירוע
צילומים: אחיקם בן יוסף

תפריט האירוע

פתיחים
פוקאצ׳ה ממולאת תבשיל עולש בר ובצל מקורמל
לאבנה זעתר
פול, לימון וכמון
חמוצים – שיפקה, ארטישוק ירושלמי, כרובית כורכום

מנה ראשונה
קובנייה בורגול אינטיאס – בורגול של סוגת, עגבניות קונפי צלויות ומרוסקות

ביניים
מסאחן – כנף עוף מפורקת מהעצם וממולאת בפרגית וסומק על בצל מקורמל
סלט עלים ירוקים, פרי צלוי, דיבס ענבים

עיקרית (לבחירה)
שישברק צמחוני וקישוא ממולא
פורקטה טלה – רולדה של פלדה טלה ממולאת קבב בשר, תערובת עשבים ופיסטוקים קלויים
קבב לוקוס על פריקה ובשר ראש של דג

לצד העיקריות
אורז אטריות | במיה ועגבניות | מלוחייה

קינוחים
בסבוסה
גלידת מסטיק משפרעם
פנקייק

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות. 
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים.
  • יש אפשרות לתפריט צמחוני בהודעה מראש.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה). 
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • המסעדה נגישה.
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד