השפית המוערכת אביבית פריאל מארחת סדרת ארוחות מיוחדת לקידום שיח נשי חדשני במטבחים עם דור העתיד של השפיות בישראל. שלושה ערבים בחלל האינטימי של אוזריה נקסט דור, עם שלוש נשים צעירות ועוצמתיות שמובילות ביד רמה שפה משלהן.
האורחים מוזמנים לארוחה מיוחדת ואינטימית (25 סועדים בלבד) סביב שולחן אבירים.ות משותף, ארוחת טעימות בת כ-7-8 מנות, שהיא תוצר של תהליך יצירתי ודיאלוג בין שפת המטבחים של השפיות, בין התבלינים של שוק לוינסקי לחומרי הגלם האיכותיים של סוגת, בין מסורת לחדשנות, בין השפעות מן העולם לעולם תוכן מקומי-ישראלי.
שפית מיכל מוטיל היא הפיינליסטית הטרייה של עונת העשור של ״מאסטר שף״. האישה היחידה בגמר. מעצבת אופנה ומנות, אשר מתמחה במטבח טבעוני – צמחוני שמח וצבעוני בשלל טכניקות, בהשראות אסייאתיות. מוטיל עבדה בשלל מסעדות לפני שהפכה למעצבת שמלות כלה מצליחה. כעת היא חוזרת לאהבתה הראשונה ואף החלה לעבוד בקבוצת חיים כהן.
ביחד עם המנטורית פריאל היא תארח בערב זה את הארוחה הפתוחה הראשונה שלה – מטבח צבעוני, עשיר ויצירתי, שפה שיצרה – על טהרת הצומח, דגים ופירות ים.
שפית אביבית פריאל, מהשפיות המובילות בישראל, עם רקע של יותר מ-30 שנים של לימודים ועבודה במיטב המסעדות ועם מיטב השפים בישראל. הובילה במשך שנים את מסעדת הטאפאס המצליחה "טפאו" ומאז 2012 היא הבעלים והשפית של מסעדת "אוזריה", חמארה תל אביבית מודרנית שמגישה מנות קטנות בהשראת מטבחים ים תיכוניים.
סוגת היא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, מאז שנות החמישים של המאה הקודמת, ומציעה מגוון רחב של מוצרים שהם בני בית במזווה הישראלי השופע בקטניות, דגנים, קמחים וסוגי אורז שונים, תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך- מהשדה לצלחת.
סוגת גאה לקדם ולתמוך בשיח נשי וחדשני במטבחים, הן הבייתים והן המקצוענים. מתכונים מן הארוחות ימתינו לכם באתר ובעמודי הרשתות החבריות של המותג.
*כל מרכיבי הקמחים, הקטניות, הדגנים וסוגי האורז בארוחה זו הם מתוצרת סוגת
*10% מהרווחים של הארוחות יועברו לתוכנית ׳סלעית׳ של משרד הרווחה המופעלת על ידי עיריית תל אביב יפו, המסייעת לנשים לצאת ממעגל הזנות, תוך מתן מענה טיפולי אישי, וליווי תעסקותי.
ברוסקטה רוקפור טבעונית, חמאת שזיפים, תאנה, בלסמי מצומצם, מיקרו בזיל
פופקורן מתוק , טחינה יפנית , צ'ילי מותסס
שרימפס צלוי, גספצ׳יו ירוק, קולרבי מקורמל וקראסט אורז
סלקים, מנגו, ספייסי קולי מנגו, קרם קשיו חלק, שלווה, פטל מיובש
רביולי פטאייר, קרם לימון ועראק
קריספי קלמרי, טריו פתיתים צבעוניים, ירקות חורף חלוטים, רוטב נענע קוקוס חריף
פילה דג ים צרוב, קרם שורשים וזעפרן, ירקות שורש צלויים, רוטב הדרים וזעפרן ושמן מנטה
ארטיק צ'ילי מנגו ושוקולד
בראוניז שוקולד, סורבה בזיליקום, רסיסי קוקוס