עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מעצבת מנות

שפית אביבית פריאל מארחת את מיכל מוטיל, פיינליסטית ׳מאסטר שף׳, מעצבת אופנה ורעיונות, לארוחה צבעונית במיוחד

השפית המוערכת אביבית פריאל מארחת סדרת ארוחות מיוחדת לקידום שיח נשי חדשני במטבחים עם דור העתיד של השפיות בישראל. שלושה ערבים בחלל האינטימי של אוזריה נקסט דור, עם שלוש נשים צעירות ועוצמתיות שמובילות ביד רמה שפה משלהן.

האורחים מוזמנים לארוחה מיוחדת ואינטימית (25 סועדים בלבד) סביב שולחן אבירים.ות משותף, ארוחת טעימות בת כ-7-8 מנות, שהיא תוצר של תהליך יצירתי ודיאלוג בין שפת המטבחים של השפיות, בין התבלינים של שוק לוינסקי לחומרי הגלם האיכותיים של סוגת, בין מסורת לחדשנות, בין השפעות מן העולם לעולם תוכן מקומי-ישראלי.

שפית מיכל מוטיל היא הפיינליסטית הטרייה של עונת העשור של ״מאסטר שף״. האישה היחידה בגמר. מעצבת אופנה ומנות, אשר מתמחה במטבח טבעוני – צמחוני שמח וצבעוני בשלל טכניקות, בהשראות אסייאתיות. מוטיל עבדה בשלל מסעדות לפני שהפכה למעצבת שמלות כלה מצליחה. כעת היא חוזרת לאהבתה הראשונה ואף החלה לעבוד בקבוצת חיים כהן.

ביחד עם המנטורית פריאל היא תארח בערב זה את הארוחה הפתוחה הראשונה שלה – מטבח צבעוני, עשיר ויצירתי, שפה שיצרה – על טהרת הצומח, דגים ופירות ים.

שפית אביבית פריאל, מהשפיות המובילות בישראל, עם רקע של יותר מ-30 שנים של לימודים ועבודה במיטב המסעדות ועם מיטב השפים בישראל. הובילה במשך שנים את מסעדת הטאפאס המצליחה "טפאו" ומאז 2012 היא הבעלים והשפית של מסעדת "אוזריה", חמארה תל אביבית מודרנית שמגישה מנות קטנות בהשראת מטבחים ים תיכוניים.

סוגת היא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, מאז שנות החמישים של המאה הקודמת, ומציעה מגוון רחב של מוצרים שהם בני בית במזווה הישראלי השופע בקטניות, דגנים, קמחים וסוגי אורז שונים, תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך- מהשדה לצלחת.
סוגת גאה לקדם ולתמוך בשיח נשי וחדשני במטבחים, הן הבייתים והן המקצוענים. מתכונים מן הארוחות ימתינו לכם באתר ובעמודי הרשתות החבריות של המותג.

*כל מרכיבי הקמחים, הקטניות, הדגנים וסוגי האורז בארוחה זו הם מתוצרת סוגת

*10% מהרווחים של הארוחות יועברו לתוכנית ׳סלעית׳ של משרד הרווחה המופעלת על ידי עיריית תל אביב יפו,  המסייעת לנשים לצאת ממעגל הזנות, תוך מתן מענה טיפולי אישי, וליווי תעסקותי.

278 ₪ לסועד
21.11 | יום ב' 18:30, 21:00
זבולון 25, תל אביב
050-9747714
שיתוף האירוע
צילום: אחיקם בן יוסף | מיכל מוטיל | מאסטרשף

תפריט האירוע

ברוסקטה רוקפור טבעונית, חמאת שזיפים, תאנה, בלסמי מצומצם, מיקרו בזיל

פופקורן מתוק , טחינה יפנית , צ'ילי מותסס

שרימפס צלוי, גספצ׳יו ירוק, קולרבי מקורמל וקראסט אורז

סלקים, מנגו, ספייסי קולי מנגו, קרם קשיו חלק, שלווה, פטל מיובש

רביולי פטאייר, קרם לימון ועראק

קריספי קלמרי, טריו פתיתים צבעוניים, ירקות חורף חלוטים, רוטב נענע קוקוס חריף

פילה דג ים צרוב, קרם שורשים וזעפרן, ירקות שורש צלויים, רוטב הדרים וזעפרן ושמן מנטה

ארטיק צ'ילי מנגו ושוקולד

בראוניז שוקולד, סורבה בזיליקום, רסיסי קוקוס

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. יש אפשרות לצמחוני בהודעה מראש למסעדה
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפיות.
  • נא לדייק.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל.
  • מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד).
  • המקום מונגש חלקית – לפרטים נא ליצור קשר.
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד