עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מחקר ופיתוח ב OCD

מפגש חד פעמי ואינטימי עם שף רז רהב אשר יחלוק סודות, השראות וסיפורים מאחורי הקלעים של עבודתו

מפגש מיוחד לפסטיבל עם השף רז רהב, הזוכה הגדול בפרס ״השף המצטיין״ בפרסי המטבח הישראלי 2021.
רהב יחלוק עם קבוצה מצומצמת של אורחים את תפיסת עולמו הקולינרית, מקורות ההשראה לעשייתו יוצאת הדופן ויגלה סודות מחדר המחקר ופיתוח.
נדבר על נושא הקיימות הבוער בו, כיצד הוא נוגע בנקודות השונות בשרשרת המזון, על מסעו לחיפוש אחר טעמים ומרקמים חדשים ומפתיעים וכיצד לשלבם במנות.
אל המפגש יצטרף גם שף המחקר והפיתוח של הקבוצה, יוצגו מוצרים וחומרי גלם מיוחדים שמפתחים כאן במקום ותינתן טעימה מהם.
כל אורח יקבל מארז עם קולקציית המוצרים המיוחדים של ״ טנא״-חברת הבת של OCD המייצרת את חומרי הגלם והתבלינים המפתיעים של המקום.

238 ₪ לסועד
20.11 | יום א'
תרצה 17, תל אביב
03-556-6774
שיתוף האירוע
צילום: חיים יוסף

תפריט האירוע

שיחה, שאלות ותשובות
כיבוד קל מ״אפוי״, מים/מוגזים
מארז ״טנא״ לכל אורח

חשוב לדעת

  • שימו לב – זו אינה ארוחה.
  • נא לדייק.
  • זהו אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד). 
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד