עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מחקר ופיתוח ב OCD

מפגש חד פעמי ואינטימי עם שף רז רהב אשר יחלוק סודות, השראות וסיפורים מאחורי הקלעים של עבודתו

מפגש מיוחד לפסטיבל עם השף רז רהב, הזוכה הגדול בפרס ״השף המצטיין״ בפרסי המטבח הישראלי 2021.
רהב יחלוק עם קבוצה מצומצמת של אורחים את תפיסת עולמו הקולינרית, מקורות ההשראה לעשייתו יוצאת הדופן ויגלה סודות מחדר המחקר ופיתוח.
נדבר על נושא הקיימות הבוער בו, כיצד הוא נוגע בנקודות השונות בשרשרת המזון, על מסעו לחיפוש אחר טעמים ומרקמים חדשים ומפתיעים וכיצד לשלבם במנות.
אל המפגש יצטרף גם שף המחקר והפיתוח של הקבוצה, יוצגו מוצרים וחומרי גלם מיוחדים שמפתחים כאן במקום ותינתן טעימה מהם.
כל אורח יקבל מארז עם קולקציית המוצרים המיוחדים של ״ טנא״-חברת הבת של OCD המייצרת את חומרי הגלם והתבלינים המפתיעים של המקום.

238 ₪ לסועד
20.11 | יום א'
תרצה 17, תל אביב
03-556-6774
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילום: חיים יוסף

תפריט האירוע

שיחה, שאלות ותשובות
כיבוד קל מ״אפוי״, מים/מוגזים
מארז ״טנא״ לכל אורח

חשוב לדעת

  • שימו לב – זו אינה ארוחה.
  • נא לדייק.
  • זהו אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד). 
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד