מצד המארח – שף הפיין דיינינג של מסעדת פאסטל האלגנטית במוזיאון תל אביב, אשר מחזיק בתואר כוכב מישלן בברלין על המטבח הלבנטיני המודרני שלו (והחל את דרכו בגיל 15 במפעל דגים).
מצד האורח – טבח-שף-גריל מן אגדי שעבד בכל מסעדות הנחשבות בעיר, ומוביל כעת את החאמרה היפואית המוערכת בקרב מביני עניין, אשר נפתחה כנקסט דור של הקצביה המיתולוגית ״הבשרים של זלמן״.
ביחד: גל בן משה של ׳פאסטל׳ ויהודה ארג׳ואן של ׳זלמניקו׳ מבשלים ארוחת דיאלוג מיוחדת שחוגגת את המטבח הצפון אפריקאי תוניסאי עליו גדלו, עם השפעות טורקיות, בטכניקות בישול צרפתיות.
ארוחה עשירה וצבעונית, שמחברת בין מישלן לפשטות, בין פיין דיינינג למסעדת פועלים, בין מסורות לחדשנות ואינטרפרטציה אישית, בין המתובל לעדין, בין רטבים מותססים לטחינה, בין המרחב האינסופי של המזרח התיכון החדש לשורשים וקדמה.
ארוחה מיוחדת במינה של שניים כה שונים וכה דומים.
לחם ומטבלים:
לחם חלב יפני של גל
סלטים של יהודה טחינת עמבה, ממרח חמוצים, סלסה, פלפל צ'ומה
פתיחים:
טארטלטים של טרטר דג עמבה יפנית ובורגול פריך
עוגיית אורז עם סורבה חציל ואבן יוגורט
ראשונות (מרכז שולחן):
מלוחייה עם גבינה צלויה על גריל פחמים, עטופה בעלי גפן
סלט טוניסאי על צלחת – פריקסה, תפו"א, אנשובי, טונה כבושה
ביניים (אישי. לבחירה):
פאטה א קרוט תוניסאי – כבד אווז, רייט אווז עטוף קדאיף, חבושים מקורמלים, תאנים
שקדי עגל עם ארטישוק ירושלמי אריסה ולימון כבוש
עיקרית (אישי. לבחירה):
סופריטו שורטריבס, עלי גפן, רכז רימונים, חצילים, תפו"א
פילה לוקוס עם כרישה בגריל, חוסרום, חמאה לבנה של מיץ ענבים ירוקים, XO שרימפס
קינוחים
סלייס פוקצ׳ה מקמח פוקצ'ה של סוגת, ז׳אנדויה, גלידה של חמאה חומה, מרשמלו שרוף
עוגיות ומרציפנים