עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

טאיזו X חנן מרגילן

המטעמים של המטבח הבוכרי-המסורתי של משפחת חנימוב פוגשים את הטכניקות הפאן-אסייתיות של שף יובל בן נריה. מסע בדרך המשי

שף יובל בן נריה, מהשפים המוערכים בישראל, מארח בטאיזו, מסעדת הדגל עטורת הפרסים שלו, את בני משפחת חנימוב: ארתור וזיוה, הלו הם ״חנן מרגילן״, מי שעומדים מאחורי בית האוכל הבוכרי האהוב בשכונת שפירא, זוכת פרס ׳המוסד המצטיין של המטבח הישראלי׳ לשנת 21.

ערב מיוחד של דיאלוג יוצא דופן, שמתחיל בחברות והערכה רבת שנים בין בן נריה וחנימוב, וממשיך אל תפריט יצירתי שכולו חיבורים מייד אין אסיה.

המטעמים של המטבח הבוכרי-אוזבקי המסורתי העשיר פוגשים את הידע והטכניקות הפאן-אסייתיות מבוססות חומרי גלם מקומיים. שלל הכיסונים, התבשילים והמרקים, שוזרים את הסיפור המרתק של דרך המשי ההיסטורית, אשר שחיברה את סין לאירופה וחצתה את מרכז אסיה וגם את שטחה של ישראל.

בשלנית העל, זיוה חנימוב, אמו של ארתור, ארתור עצמו, ויובל בן נריה וצוותו ממתינים לכם לארוחת מסע ייחודית ומלאת אהבה. תפריט פואטי שלא ברור איך מעולם עוד לא נכתב. 

358 ₪ לסועד
27-28.11 | ימים א' - ב'
מנחם בגין 23, תל אביב
03-522-5005
שיתוף האירוע
צילומים: אסף קרלה | גרטל שיינר

תפריט האירוע

פתיח
לחמניות מאודות ,חמוצים,אדזיקה ולבנה עיזים 

ראשונות (שתי מנות לבחירה לזוג)
דושפרה מרק בשר | אסאדו מפורק | קריספי שאלוטס | כיסוני בשר | צ׳ילי מוחמץ | עלי כוסברה

סשימי דג ים קינג פיש | צ'אלפ | מי יוגורט בופאלו | צנון מוחמץ  | מלפפון | שמיר

מנטי כיסוני בשר | מרק לחי עגל ולימון פרסי | בצל מטוגן | צ׳ילי אדום | כוסברה

בצלים ממולאים אורז סוגת עגול | קינמון | תמר הינדי | צלעות בקר וטלה | רימונים | שאלוטס

סמסה (צמחוני) תרד בלאדי | שאלוטס | פלפל שחור ארוך | בצל ירוק |גבינת ברינזה חוות הבופאלו | בצק פריך

ביניים (שתי מנות בחירה לזוג)
צ'יבורק כבש קצוץ בסכין | בצל מטוגן | חומץ שחור | פתיתי צ'ילי | ליים | כוסברה | יוגורט עיזים

גוז'גיז'ה קונפי שוק אווז | קשיו מסאללה | עגבניות שרופות | שומן אווז בצל שרוף | צ'אטני עשבים

קורני מקרוני (יש גרסא צמחונית) אטריות אורז רחבות | שייטל | עגבניות מגי | בצל | צ'ילי חריף | כמון | אבקת צ'ילי קשמירי

ספייריבס טלה צ'ילי מותסס | בצל מוחמץ | עשבים | דף אורז | כוסברה

עיקריות (שתי מנות בחירה לזוג)
דג לברק שלם מטוגן שום | עשבים | ליים | כוסברה | חסה | צ׳ילי | מלח ים

קבב טלה פארטה הודית | בצל לבן מוחמץ | כוסברה | סומק

אושפלו (יש גרסה צמחונית) אורז עגול סוגת | טלה קצוץ | בצל | ראשי שום | גזר

קינוח
מגש קינוחים ותה סטיקי משמש פודינג | פאחלבה | טולומבה | חלבה | סמוסה

חשוב לדעת

  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים.
  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות.
  • קיים מענה לצמחונים: מנה אחת בכל סבב.
  • אלרגנים: אין מענה לטבעונים/לרגישים לגלוטן. יש מענה מצומצם לרגישים ללקטוז. 
  • התפריט מיועד לזוגות, רביעיות, שישיות. לא תתאפשר הזמנת שולחנות לא זוגיים.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד). 
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • המסעדה נגישה.
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד