עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מיוחד: מועדון ארוחת ערב בהיבה

המטבח הישראלי החדש - ע״פ שף יוסי שטרית. מהדורה מיוחדת וחגיגית של ׳מועדון ארוחת ערב׳ ב– HIBA

ארוחה חגיגית שנוצרה במיוחד עבור הפסטיבל – מהדורה מיוחדת בסדרת ״מועדון ארוחת ערב״ ללקוחות אמריקן אקספרס: שף יוסי שטרית, מבכירי השפים בישראל, יארח את הסועדים לארוחה שהיא מסע אישי ומסחרר של השראות, פרשנות, חומרי גלם ומסורות. כל מנה תאיר זווית אחרת על מהו מטבח ישראלי חדש – גבולות, הגדרות, התחבטויות, וכמובן טעמים נפלאים – שמספרים אותנו, כאן ועכשיו, בעינים עצומות, בזיכרון של החיך, במזרח התיכון.

468 ₪ לסועד
23.11 | יום ד'
דרך מנחם בגין 144, תל אביב (מתחם מידטאון)
052-385-2387
שיתוף האירוע

תפריט האירוע

  •  ארוחת טעימות בת 12-14 מנות
  • המחיר כולל: מים/סודה/שתיה חמה
  • הצצה מיוחדת לחללי המטבח בהיבה
  • בארוחה יתקיים שיח אודות המטבח הישראלי

חשוב לדעת

  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס בלבד.
  • התפריט אינו כשר.
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד), לאחר מכן יתבצע חיוב מלא.
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • המסעדה נגישה.
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד