עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

Carmel Market tour with Adeena Sussman

Visit the cookbooks author's house and her favorite delicious Israeli market

This year, the Israeli cuisine month is all about home and the connection between our home experiences and memories to the food we love and cherish.

Adeena Sussman is a lifelong visitor to Israel, who has been writing about Israel's food culture for almost 20 years. Adeena cooks and writes in Tel Aviv, where she lives right by the Carmel Market. She is inspired by the market's people, places and flavors. She became friends with the market sellers and restaurateurs and considers them as her community.

Adeena is the author of New York Times bestselling cookbooks. Her book, "Shabbat: Recipes and Rituals from My Table to Yours", is a practical guide to Shabbat cooking and Adeena’s personal exploration of the meaning of Shabbat in modern times. Shabbat is the follow-up to "Sababa: Fresh, Sunny Flavors from My Israeli Kitchen", which is also a best seller.

On the tour she will take us to a delicious journey through the main part of the Carmel Market and into the tiny side streets of it, and also to the Yemenite Quarter. We will meet the colorful people of the market and taste their unique food.

Then we will visit her house, where we’ll hear her career story and taste a few small bites, made by her and taken from the pages of her books – a special opportunity for an authentic experience.

290 ₪ לסועד
8.4 | יום ב׳ 11:00-13:30
תל אביב-יפו
058-7889936
שיתוף האירוע
צילום: עדינה זוסמן

תפריט האירוע

חשוב לדעת

  • כתובת למפגש תשלח בסמוך למועד האירוע
  • הסיור אינו כשר
  • הסיור משולב עם אוכל מגוון שחלקו בבתים וחלקו בשוק.
  • הסיור מחליף ארוחת צהריים, וכולל שתייה קלה
  • הטעימות עשויות להשתנות בהתאם למצב השוק/הקבוצה/העונה.
  • במקרה של רגישות כלשהיא – יש להודיע מראש.
  • מומלץ להגיע עם נעלי הליכה נוחות.
  • במקרה של מזג אוויר קיצוני/סגר – הסיור יתואם מחדש
  • רשימת הנרשמים תועבר לידי המדריך לטובת תיאום נקודת איסוף.
  • נא לדייק, אי הגעה בזמן לא מהווה עילה לביטול 
  • מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה).
  • הסיור אינו מונגש.
  • האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי של 10 משתתפים.
  • בהתאם לתנאי ההטבה כפי שמפורסמים באתר אמריקן אקספרס
  • במימוש הטבה לא ניתן לבצע ביטול חלקי של העסקה כפי שמצויין בתקנון האתר

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד