דיאלוג קולינרי יפהפה בין המסעדה הכשרה המדוברת החדשה של ירושלים לבין המסעדה הכה אישית ופורצת חומות של דו קיום ותקווה של מיכל ברנס ויעקב ברהום, שחוגגת 13 שנה של דיוק בעשייה.
המארחת – בלב שכונת טלביה, במלון ענבל הירושלמי הוותיק שעבר שיפוץ מרשים – מסעדת "O2" הכשרה, המציגה מטבח ירושלמי עדכני השואב השראתו מן ההיסטוריה הקולינרית והשווקים של העיר, תוך חוויה שיתופית המאופיינת בשפע מקומי ועשיר ושלל מנות וחומרי הגלם המייחדים את העיר כמו פריקי, ירקות בלאדי, קטניות ותבלינים. זאת לצד נתחים, שיפודים, דגים, ירקות ומנות בשר על הגריל, בטיפול מינימלי בהגשה מקורית.
את O2 מוביל שף נמרוד נורמן (לשעבר שף בקבוצת מחנה יהודה), שיצר תפריט הממזג בין אוכל ירושלמי אמיתי, לביצוע והגשה עכשוויים.
האורחים – מסעדת מאג׳דה, שהיא סיפור אהבתם המיוחד של מיכל ברנס ויעקוב ברהום, היא יהודיה והוא ערבי, שצלחו הרבה קשיים בדרך, איבה, סטיגמות וניכור בין העמים.
ביחד ובמו ידיהם הקימו בלב הכפר הערבי עין ראפה מקום קסום עם גן יפהפה ונוף אל ההרים. מיכל ויעקב מגישים אוכל ערבי מרוקאי אישי ועונתי המבוסס על תוצרי הרי ירושלים.
הזמנה לדיאלוג מלא תקווה, טעמים, היסטוריה – וגם עתיד.
משקה – ערק. רוזטה. עשב תבלין. רימונים
לחם ומטבל – פיתות עם זעתר. חציל מקדוס. סלט קוצ׳ה. זיתים
פתיח – מרק מלפפונים. ג׳ינג׳ר. צ׳רוויל
דג נא – קובנייה פלמידה לבנה. בורגול. שומר. ירוקים
טלה נא – טרטר טלה. פיסטוק. חילבה. שיפקה. רוטב חלמונים. לחוח
ירק – דלורית. דלעת. ג׳רג׳יר. ציטרונט חרדל
דג – פילה דג ממולא מנגולד בפחם. חיטה בציר דגים
בצק – שישברק לחי עגל. ציר עגבניות ולימון פרסי
מתוקים – כנאפה חבושים. אגוזים. סירופ לואיזה עוגת שקדים. קלמנטינה מסוכרת מרציפן