עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

02 X מאג'דה

מפגש מרתק בין המסעדה הכשרה העכשווית של ירושלים לבין המסעדה המשפחתית של מיכל ברנס ויעקב ברהום מעין רפא

דיאלוג קולינרי יפהפה בין המסעדה הכשרה המדוברת החדשה של ירושלים לבין המסעדה הכה אישית ופורצת חומות של דו קיום ותקווה של מיכל ברנס ויעקב ברהום, שחוגגת 13 שנה של דיוק בעשייה.

המארחת – בלב שכונת טלביה, במלון ענבל הירושלמי הוותיק שעבר שיפוץ מרשים – מסעדת "O2" הכשרה, המציגה מטבח ירושלמי עדכני השואב השראתו מן ההיסטוריה הקולינרית והשווקים של העיר, תוך חוויה שיתופית המאופיינת בשפע מקומי ועשיר ושלל מנות וחומרי הגלם המייחדים את העיר כמו פריקי, ירקות בלאדי, קטניות ותבלינים. זאת לצד נתחים, שיפודים, דגים, ירקות ומנות בשר על הגריל, בטיפול מינימלי בהגשה מקורית.
את O2 מוביל שף נמרוד נורמן (לשעבר שף בקבוצת מחנה יהודה), שיצר תפריט הממזג בין אוכל ירושלמי אמיתי, לביצוע והגשה עכשוויים.
האורחים – מסעדת מאג׳דה, שהיא סיפור אהבתם המיוחד של מיכל ברנס ויעקוב ברהום, היא יהודיה והוא ערבי, שצלחו הרבה קשיים בדרך, איבה, סטיגמות וניכור בין העמים.
ביחד ובמו ידיהם הקימו בלב הכפר הערבי עין ראפה מקום קסום עם גן יפהפה ונוף אל ההרים. מיכל ויעקב מגישים אוכל ערבי מרוקאי אישי ועונתי המבוסס על תוצרי הרי ירושלים.
הזמנה לדיאלוג מלא תקווה, טעמים, היסטוריה – וגם עתיד.

348 ₪ לסועד
21-22.11 | ימים ב'-ג'
מלון ענבל, זאב ז'בוטינסקי 3 ירושלים
02-675-6649
שיתוף האירוע
צילום: איתמר גינזבורג | אפיק גבאי

תפריט האירוע

משקה – ערק. רוזטה. עשב תבלין. רימונים

לחם ומטבל – פיתות עם זעתר. חציל מקדוס. סלט קוצ׳ה. זיתים
פתיח – מרק מלפפונים. ג׳ינג׳ר. צ׳רוויל
דג נא – קובנייה פלמידה לבנה. בורגול. שומר. ירוקים
טלה נא – טרטר טלה. פיסטוק. חילבה. שיפקה. רוטב חלמונים. לחוח
ירק – דלורית. דלעת. ג׳רג׳יר. ציטרונט חרדל
דג – פילה דג ממולא מנגולד בפחם. חיטה בציר דגים
בצק – שישברק לחי עגל. ציר עגבניות ולימון פרסי

מתוקים – כנאפה חבושים. אגוזים. סירופ לואיזה עוגת שקדים. קלמנטינה מסוכרת מרציפן

חשוב לדעת

  • התפריט כשר.
  • לא ניתן לעשות שינויים במנות. 
  • ייתכנו שינויים בתפריט בהתאם לחומרי הגלם וזמינותם.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד).
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד