עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

02 X מאג'דה

מפגש מרתק בין המסעדה הכשרה העכשווית של ירושלים לבין המסעדה המשפחתית של מיכל ברנס ויעקב ברהום מעין רפא

דיאלוג קולינרי יפהפה בין המסעדה הכשרה המדוברת החדשה של ירושלים לבין המסעדה הכה אישית ופורצת חומות של דו קיום ותקווה של מיכל ברנס ויעקב ברהום, שחוגגת 13 שנה של דיוק בעשייה.

המארחת – בלב שכונת טלביה, במלון ענבל הירושלמי הוותיק שעבר שיפוץ מרשים – מסעדת "O2" הכשרה, המציגה מטבח ירושלמי עדכני השואב השראתו מן ההיסטוריה הקולינרית והשווקים של העיר, תוך חוויה שיתופית המאופיינת בשפע מקומי ועשיר ושלל מנות וחומרי הגלם המייחדים את העיר כמו פריקי, ירקות בלאדי, קטניות ותבלינים. זאת לצד נתחים, שיפודים, דגים, ירקות ומנות בשר על הגריל, בטיפול מינימלי בהגשה מקורית.
את O2 מוביל שף נמרוד נורמן (לשעבר שף בקבוצת מחנה יהודה), שיצר תפריט הממזג בין אוכל ירושלמי אמיתי, לביצוע והגשה עכשוויים.
האורחים – מסעדת מאג׳דה, שהיא סיפור אהבתם המיוחד של מיכל ברנס ויעקוב ברהום, היא יהודיה והוא ערבי, שצלחו הרבה קשיים בדרך, איבה, סטיגמות וניכור בין העמים.
ביחד ובמו ידיהם הקימו בלב הכפר הערבי עין ראפה מקום קסום עם גן יפהפה ונוף אל ההרים. מיכל ויעקב מגישים אוכל ערבי מרוקאי אישי ועונתי המבוסס על תוצרי הרי ירושלים.
הזמנה לדיאלוג מלא תקווה, טעמים, היסטוריה – וגם עתיד.

348 ₪ לסועד
21-22.11 | ימים ב'-ג'
מלון ענבל, זאב ז'בוטינסקי 3 ירושלים
02-675-6649
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילום: איתמר גינזבורג | אפיק גבאי

תפריט האירוע

משקה – ערק. רוזטה. עשב תבלין. רימונים

לחם ומטבל – פיתות עם זעתר. חציל מקדוס. סלט קוצ׳ה. זיתים
פתיח – מרק מלפפונים. ג׳ינג׳ר. צ׳רוויל
דג נא – קובנייה פלמידה לבנה. בורגול. שומר. ירוקים
טלה נא – טרטר טלה. פיסטוק. חילבה. שיפקה. רוטב חלמונים. לחוח
ירק – דלורית. דלעת. ג׳רג׳יר. ציטרונט חרדל
דג – פילה דג ממולא מנגולד בפחם. חיטה בציר דגים
בצק – שישברק לחי עגל. ציר עגבניות ולימון פרסי

מתוקים – כנאפה חבושים. אגוזים. סירופ לואיזה עוגת שקדים. קלמנטינה מסוכרת מרציפן

חשוב לדעת

  • התפריט כשר.
  • לא ניתן לעשות שינויים במנות. 
  • ייתכנו שינויים בתפריט בהתאם לחומרי הגלם וזמינותם.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד).
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד