עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

תריסר: ארוחת פתיחה חגיגית | ללקוחות אמריקן אקספרס בלבד

ארוחת טעימות מיוחדת בת 9 מנות ושיח אינטימי עם שף ענר בן רפאל פורמן

אנו נרגשים להציג בפניכם את ארוחת הפתיחה של אירועי המטבח הישראלי לשנת 2024, ארוחה הפתוחה ללקוחות אמריקן אקספרס בלבד.

הארוחה החגיגית תתקיים במסעדת "תריסר" (12 עונות, 12 תפריטים)  השוכנת בנמל תל אביב, מעל שוק הנמל המצטיין. בה מביא שף ענר בן רפאל פורמן

לידי וירטואוזיות את ניסיונו הרב  – כ- 20 שנה (בין היתר, היה שף ובעלים של המסעדות אלטער, איגרא רמא ומונאר) של התמחות והקפדה על שימוש בירקות בעונתם ובדגים ובשר מקומיים, ׳נוז טו טייל׳.

בארוחה זו, בת 9 מנות, חוזר בן רפאל לזיכרונות האוכל של ילדותו, כילד מפתח בשנות התשעים. מנות ילדות נאיביות בפרשנות בוגרת וחכמה. לצידן נטעם מנות מהרפרטואר שכבר הפכו אייקוניות בקרב פודיז ומבקרים. לקינוח נשוחח עימו על מקורות יצירתו, על משמעות הבית עבורו, על מהות המטבח ישראלי  ועוד.

אנו מזמינים אתכם להצטרף לערב מעורר השראה, אשר פותח את עשרות אירועי המטבח הישראלי, שבימים מאתגרים אלו מקבל משמעות מרגשת במיוחד. אנו גאים להאדיר את הטוב ואת המאחד ולציין את הישגינו בתחום התרבות הקולינרית.

390 ₪ לסועד
27.3 | ד׳ - סיט ראשון 18:00, סיט שני 21:00
האנגר 12, נמל תל אביב
074-7585-353
שיתוף האירוע
צילום: חיים יוסף

תפריט האירוע

בייגלה ירושלמי, לאבנה ותבשיל ירוקים

פנקוטה עגבניה, שמן זית, מיץ עגבניות וחריף

סשימי דג ים, קמפרי ישראלי, קלמנטינה, שמן לאושטיאן וצ'ילי

גזע ברוקולי, קרם צנוברים, סלסה של ירוקים וחריף

שניצל ארטישוק ירושלמי בבישול ארוך, סלט ארטישוק ירושלמי טרי ואיולי ארטישוק

ברוסקטה של נתח מקומי, דובדבן היהודים (שלפח), חמאת מרווה לבנה

המבורגר "ג'וסי לוסי" – דג ים, שומן טלה מעושן, קייל חרוך, חלת בריוש, ברביקיו תמרים וטבעות בצל
אורקייטה קובה דגים, ציר דגים ועגבניות, עלי שומר

קסטה ספיישל – עוגיית דבש, גלידה של דבש מקורמל, אבקת פולן

סטיקי טופי ומסקרפונה

מים מינרלים/מוגזים

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר
  • המקום עם נגישות חלקית
  • לא ניתן לעשות שינויים במנות, על כל רגישות יש ליידע את המסעדה מראש
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השף
  • השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה
  • המחיר אינו כולל דמי שירות
  • מדיניות ביטולים בהתאם למדיניות של כל מסעדה
  • בהתאם לתנאי ההטבה כפי שמפורסמים באתר אמריקן אקספרס

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד