עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי המסורתי של הדוקטור מיפו, והמטבח היצירתי של שף הפיין דייניג שכבש את ניו יורק

ד"ר שקשוקה, המוסד היפואי שתיכף חוגג 30 שנה, מגיע להתארח בתמנע, מסעדת הפיין דיינינג האלגנטית של השף ניר מסיקה.

הדוקטור, הלא הוא בינו גבסו, הבעלים, השף, המארח, האיש והאגדה – שהחל את דרכו במטבחים בגיל 13 במסעדה של אביו, ואשר שפים רבים נהגו לפקוד את מסעדותיו ולאכול מידיו ממש, יביא את המסורת הטריפוליטאית האסלית אל השולחן עטוי המפות הלבנות של שף מסיקה, שחזר לעיר אחרי שכבש את ניו יורק  עם מטבח יצירתי המשלב את שורשיו המצריים והמרוקאים עם עבודתו בניו יורק והשפעות מקסיקניות ואסייתיות.

מפגש מיוחד מאוד בין השף הותיק המייצג מסורת מטבח מפוארת, לבין שף צעיר ויצירתי שאוהב לשבור מוסכמות, אשר הוליד תפריט דיאלוג שמסב את שני העולמות יחד.

בזמן שבינו יעבור בין השולחנות וידאג להאכיל אתכם עם כף בביס המושלם שמגיע לפה וללב בו זמנית, מסיקה ילהטט עם הפינצטה ויוציא לכם עוד מנה מפתיעה ומושלמת.

חוויה הוליסטית של שני אלופי בישול ואירוח שאסור להפסיד.

358 ₪ לסועד
27-28.11 | ימים א' - ב'
לילינבלום 24, תל-אביב
077-997-9777
שיתוף האירוע
צילומים: אסף קרלה | גרטל שיינר

תפריט האירוע

פתיח

ברוסקטה בוטרגה

פתיחת שולחן

קובנה של תמנע וסלטים של בינו: סלט בטטה, צ'רשי, מסייר, פלפל צ'ומה

מנה ראשונה

סשימי אינטיאס כבוש בפלפלים ותבלינים חמים: סלט חיז׳ו מרוקאי, ויניגרט קארי ועגבניות מעושנות, איולי פפריקה מעושנת, ופאף טפיוקה

מנת ביניים

שרבה מקרוני | פסטה טרייה של ניר, רוטב מרק דגים של בינו

עיקרית (לבחירה)

 מחבת פירות ים 

ביס מפרום מהיד של בינו עם קוסקוס, פקיילה, שווארמה וקציפת טחינה

קינוח 

עבמבר | עוגת שקדים טריפוליטאית שתוגש עם רוזטה מסורתית

דייסת גרישה | גרישה של סוגת עם חלב פופקורן וקינמון, גלידת תבלינים ודבש מרווה

 

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות. 
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד). 
  • המסעדה נגישה
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד