עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי המסורתי של הדוקטור מיפו, והמטבח היצירתי של שף הפיין דייניג שכבש את ניו יורק

ד"ר שקשוקה, המוסד היפואי שתיכף חוגג 30 שנה, מגיע להתארח בתמנע, מסעדת הפיין דיינינג האלגנטית של השף ניר מסיקה.

הדוקטור, הלא הוא בינו גבסו, הבעלים, השף, המארח, האיש והאגדה – שהחל את דרכו במטבחים בגיל 13 במסעדה של אביו, ואשר שפים רבים נהגו לפקוד את מסעדותיו ולאכול מידיו ממש, יביא את המסורת הטריפוליטאית האסלית אל השולחן עטוי המפות הלבנות של שף מסיקה, שחזר לעיר אחרי שכבש את ניו יורק  עם מטבח יצירתי המשלב את שורשיו המצריים והמרוקאים עם עבודתו בניו יורק והשפעות מקסיקניות ואסייתיות.

מפגש מיוחד מאוד בין השף הותיק המייצג מסורת מטבח מפוארת, לבין שף צעיר ויצירתי שאוהב לשבור מוסכמות, אשר הוליד תפריט דיאלוג שמסב את שני העולמות יחד.

בזמן שבינו יעבור בין השולחנות וידאג להאכיל אתכם עם כף בביס המושלם שמגיע לפה וללב בו זמנית, מסיקה ילהטט עם הפינצטה ויוציא לכם עוד מנה מפתיעה ומושלמת.

חוויה הוליסטית של שני אלופי בישול ואירוח שאסור להפסיד.

358 ₪ לסועד
27-28.11 | ימים א' - ב'
לילינבלום 24, תל-אביב
077-997-9777
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילומים: אסף קרלה | גרטל שיינר

תפריט האירוע

פתיח

ברוסקטה בוטרגה

פתיחת שולחן

קובנה של תמנע וסלטים של בינו: סלט בטטה, צ'רשי, מסייר, פלפל צ'ומה

מנה ראשונה

סשימי אינטיאס כבוש בפלפלים ותבלינים חמים: סלט חיז׳ו מרוקאי, ויניגרט קארי ועגבניות מעושנות, איולי פפריקה מעושנת, ופאף טפיוקה

מנת ביניים

שרבה מקרוני | פסטה טרייה של ניר, רוטב מרק דגים של בינו

עיקרית (לבחירה)

 מחבת פירות ים 

ביס מפרום מהיד של בינו עם קוסקוס, פקיילה, שווארמה וקציפת טחינה

קינוח 

עבמבר | עוגת שקדים טריפוליטאית שתוגש עם רוזטה מסורתית

דייסת גרישה | גרישה של סוגת עם חלב פופקורן וקינמון, גלידת תבלינים ודבש מרווה

 

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות. 
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד). 
  • המסעדה נגישה
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד