עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

סיור קולינרי: ערב בבני ברק

הדס שמואלי תכיר לנו עולם קולינרי תוסס בעיר החרדית

מגיל קטן התעניינה הדס שמואלי באנשים ובתרבויות שונות. היא טיילה בעולם ונחשפה לדתות, מנהגים ואורחי חיים שונים. מתוך הרצון לקרב בין אנשים, הקימה מיזם סיורים, שמטרתו לפתוח למסיירים צוהר אל עולמות שלא הכירו.

כזה הוא הסיור שתעביר לנו הדס בבני ברק במסגרת חודש המטבח הישראלי, העוסק השנה בחיבור בין אוכל לבין בית: בעיר החרדית, השמינית בגודלה בישראל, מתחולל בימי חמישי בערב קסם שרבים אינם מכירים. זהו הערב שבו מתחילות ההכנות לארוחת השבת ולסוף השבוע. הקניות קדחתניות, אפיית החלות בשיאה ומקררי המעדניות מתמלאים סלטים ותבשילים מוכנים. 

בסיור, הדס תכניס אותנו לבתים מקומיים, נבקר במעדניות אוכל יהודי, נכיר את מאפייני החיים בבני ברק ונשוחח על אמונה, אוכל ומסורת.

בבתים ובמעדניות נטעם מאכלים כגון קיגל, טשולנט, הרינג, כבד קצוץ, איקרה, חזרת, גפילטע פיש ושטרודל תפוחים.  

240 ₪ לסועד
4.4 | יום ה׳ 18:00-21:00
נקודת מפגש ופרטים נוספים יישלחו לנרשמים לפני הסיור
054-3232056
שיתוף האירוע
צילום: הדס שמואלי | גלית קרן

תפריט האירוע

קיגל

טשולנט

הרינג, כבד קצוץ, איקרה, חזרת

גפילטע פיש

שטרודל תפוחים



חשוב לדעת

  • כתובת למפגש תשלח בסמוך למועד האירוע
  • הסיור כשר למהדרין
  • הסיור משולב עם אוכל מגוון שחלקו בבתים וחלקו ברחוב
  • הטעימות עשויות להשתנות בהתאם למצב השוק/הקבוצה/העונה
  • במקרה של רגישות כלשהיא – יש להודיע מראש
  • מומלץ להגיע עם נעלי הליכה נוחות
  • במקרה של מזג אוויר קיצוני/סגר – הסיור יתואם מחדש
  • רשימת הנרשמים תועבר לידי המדריך לטובת תיאום נקודת איסוף
  • נא לדייק, אי הגעה בזמן לא מהווה עילה לביטול 
  • מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה).
  • הסיור אינו מונגש
  • האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי של 10 משתתפים
  • שימו לב, האירועים יצולמו לצרכי יחסי ציבור, באם אינך מעוניין להצטלם יש ליידע את המארח
  • בהתאם לתנאי ההטבה כפי שמפורסמים באתר אמריקן אקספרס
  • במימוש הטבה לא ניתן לבצע ביטול חלקי של העסקה כפי שמצויין בתקנון האתר

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד