עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

סיור קולינרי בנצרת

סיור צבעוני ושלל טעימות בין עבר להווה במקומות שהפכו את העיר למעצמה קולינרית

המטבח הנצרתי הפך בשנים האחרונות להיות דוגמא ומופת לחיבור של העבר, ההווה והעתיד. ההיסטוריה הקולינרית של נצרת התבססה במשך מאות שנים, והפכה את נצרת למעצמה קולינרית שמשלבת את המטבח הפלסטיני האותנטי עם המטבח של סוריה ולבנון (אזור השאם).
מתוך היסטוריה עם שורשים כה עמוקים אפשר לפתח הווה ועתיד כה מבטיחים, כיום השפיות והשפים הנצרתים התחילו לבנות עולם קולינרי מפותח שמשלב את הטכניקות והפרזנטציות המודרניות עם מסורות קולינריות אותנטיות וחומרי גלם איכותיים ומקומיים.
הסיור שלנו יהווה מסע בזמן מהאותנטי למודרני, נראה ונטעם את העבר ואת ההווה ונשאיר ניחוח לעתיד.
הסיור, בהדרכת עזיז בנא ויכלול כ-6 תחנות טעימות בעיר העתיקה, כ- 15 טעימות.

298 ₪ לסועד
25.11 | יום ו' 11:00-14:00
נקודת מפגש: כיכר המעיין
054-2296304
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילום: עזיז באנה

תפריט האירוע

6 תחנות וכ-15 טעימות.
מאפיית אל משהדאוי: טעימות מאפים במאפיה האגדתית והיכרות עם עולם האפייה במטבח הערבי.
JJ steakhouse: טעימות מקומיות.
אצל מאהא: קובה ניה + כדורי קובה + סלט עונתי + לימונדה נצרתית+ כוס ערק.
המנות האהובות בנצרת: קישואים ועלי גפן ממולאים באורז ובשר ומבושלים על אש קטנה.
המקום של אבו אשרף: קטאיף הממולא באגוזים, קטאיף ממולא בגבינה, קפה ערבי אותנטי – סאדה.
הקפה העתיק במדינה.

חשוב לדעת

  • לא כשר, ניתן לארגן אופציה צמחונית/טבעונית בהודעה מראש.
  • נא לדייק.
  • הטעימות עשויות להשתנות בהתאם למצב השוק/הקבוצה/העונה.
  • הסיור  ממלא את מקום ארוחת צהרים.
  • במקרה של מזג אוויר קיצוני / סגר – הסיור יתואם מחדש
  • רשימת הנרשמים תועבר לידי המדריך.
  • הזמנת המקומות בתשלום מראש. ניתן לבטל את העסקה (כנגד דמי ביטול בסך 5% ) ובלבד שנותרו לפחות 2 ימי עסקים עד לאירוע.
  • הסיור אינו מונגש.
  • הסיור מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד