עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

סיור קולינרי בנצרת

סיור צבעוני ושלל טעימות בין עבר להווה במקומות שהפכו את העיר למעצמה קולינרית

המטבח הנצרתי הפך בשנים האחרונות להיות דוגמא ומופת לחיבור של העבר, ההווה והעתיד. ההיסטוריה הקולינרית של נצרת התבססה במשך מאות שנים, והפכה את נצרת למעצמה קולינרית שמשלבת את המטבח הפלסטיני האותנטי עם המטבח של סוריה ולבנון (אזור השאם).
מתוך היסטוריה עם שורשים כה עמוקים אפשר לפתח הווה ועתיד כה מבטיחים, כיום השפיות והשפים הנצרתים התחילו לבנות עולם קולינרי מפותח שמשלב את הטכניקות והפרזנטציות המודרניות עם מסורות קולינריות אותנטיות וחומרי גלם איכותיים ומקומיים.
הסיור שלנו יהווה מסע בזמן מהאותנטי למודרני, נראה ונטעם את העבר ואת ההווה ונשאיר ניחוח לעתיד.
הסיור, בהדרכת עזיז בנא ויכלול כ-6 תחנות טעימות בעיר העתיקה, כ- 15 טעימות.

298 ₪ לסועד
25.11 | יום ו' 11:00-14:00
נקודת מפגש: כיכר המעיין
054-2296304
שיתוף האירוע
צילום: עזיז באנה

תפריט האירוע

6 תחנות וכ-15 טעימות.
מאפיית אל משהדאוי: טעימות מאפים במאפיה האגדתית והיכרות עם עולם האפייה במטבח הערבי.
JJ steakhouse: טעימות מקומיות.
אצל מאהא: קובה ניה + כדורי קובה + סלט עונתי + לימונדה נצרתית+ כוס ערק.
המנות האהובות בנצרת: קישואים ועלי גפן ממולאים באורז ובשר ומבושלים על אש קטנה.
המקום של אבו אשרף: קטאיף הממולא באגוזים, קטאיף ממולא בגבינה, קפה ערבי אותנטי – סאדה.
הקפה העתיק במדינה.

חשוב לדעת

  • לא כשר, ניתן לארגן אופציה צמחונית/טבעונית בהודעה מראש.
  • נא לדייק.
  • הטעימות עשויות להשתנות בהתאם למצב השוק/הקבוצה/העונה.
  • הסיור  ממלא את מקום ארוחת צהרים.
  • במקרה של מזג אוויר קיצוני / סגר – הסיור יתואם מחדש
  • רשימת הנרשמים תועבר לידי המדריך.
  • הזמנת המקומות בתשלום מראש. ניתן לבטל את העסקה (כנגד דמי ביטול בסך 5% ) ובלבד שנותרו לפחות 2 ימי עסקים עד לאירוע.
  • הסיור אינו מונגש.
  • הסיור מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד