עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

סיור ליקוט בהרי יהודה

הדיאלוג התמידי בין הטבע לקולינריה בשיא הפאר בחורש של הרי יהודה

סיור ליקוט של כשעה ורבע בחורש בהרי יהודה, בו נגלה יחד את צמחי הבר הגדלים בעונה זו ונעמוד על שימושיהם השונים במטבח.
נדבר על מקומו של הליקוט בתרבות הקדומה ובתרבות המודרנית. על הדיאלוג המתמיד בין הצורך האנושי לשלוט בטבע לבין חוסר הוודאות המתמיד הקיים בתלות בטבע הפראי.
לאחר הסיור נהנה מארוחת שף במטבח של נורה המבוססת על הליקוט העונתי וחקלאות מקומית מאוד.
התפריט מבוסס כולו על מה שגדל בעונה ועל כן ייסגר סופית רק סמוך לארוע והינו צמחוני.

נורית (נורה) הרץ – לקטית, שפית ומורת דרך קולינרית.
חוקרת את המטבח המקומי הקדום והעכשווי, ובונה גשרים וקשרים בין פעם והיום, בין החברות השונות החיות פה במרחב.
מתגוררת ופועלת בהרי יהודה. את ההשראה למטבח נורה מקבלת מהחורש הים התיכוני הסמוך לביתה ומהחקלאות המסורתית המתקיימת במרחק קטן, מזה אלפי שנים וגם היום.

278 ₪ לסועד
25.11 | יום ו' 11:00-14:30
נקודת מפגש תעודכן בסמוך לסיור
0546621255
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילום: דן פרץ

תפריט האירוע

קרקר שמן זית-צנובר שחור, סנט מור צלויה בעלה גפן, ריבת גויאבה
"מקדוס"-  חציל מותסס ממולא אגוזי מלך ופיסטוק, חבושים, שמן אריסה, טחינת פיסטוק, מיזונה
מאפה תאנים, קממבר ושומר בר
כרישה ממולאת בכרישה צנובר, זעתר, פטה כבשים, סירופ רימונים, רימון
קרם שקדים, ריבת פטל-זעתר, קראמבל בלוטים, שמן זית ועלי זעתר

חשוב לדעת

  • התפריט צמחוני. ללא תעודת כשרות
  • התפריט עשוי להשתנות בהתאמה לתוצרת הליקוט.
  • המחיר כולל סיור ליקוט, ארוחה, שתייה קלה וחמה.
  • המחיר אינו כולל יין. ניתן להוסיף במקום יין מתפריט היין המבוסס כולו על יקבי הרי יהודה.
  • מומלץ להגיע עם נעלי הליכה נוחות
  • הישיבה בחוץ ותתכן ישיבה בשולחנות משותפים
  • במקרה של מזג אוויר קיצוני/סגר – הסיור יבוטל. במקרה של גשם קל הסיור יתקיים והישיבה תהיה במקום מקורה
  • נא לדייק.
  • הזמנת המקומות בתשלום מראש. (ניתן לבטל את העסקה כנגד דמי ביטול בסך 5% תוך 14 ימי עסקים מיום העסקה, ובלבד שנותרו לפחות 2 ימי עסקים עד לאירוע. לאחר מכן לא ניתן לבטל, אלא בחיוב מלא.
  • הסיור אינו מונגש.
  • האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד