במטבח הפתוח והיפהפה, ליד גינת התבלינים במתחם אומאמי קריית אונו של קרסו, נארח לסדנאות מיוחדות את הנשים שמובילות את עולם הבישול והאירוח הביתי בסטייל שאין שני לו: מתכונאיות, בלוגריות, כותבות, יוצרות תוכן, אלופות לייף סטייל.
בערב אינטימי זה תמרה אהרוני – שפית, בעלת הבלוג ״סימפלי קוקינג״, בתו של ישראל אהרוני מהשפים המשפיעים בישראל – תארח את הקהל ותספר על דרכה שנסללה מילדות, על לימודי אדריכלות שהביאו תפיסה אסתטית יפהפיה למתכונים שלה, על הנחיית תוכניות בישול ביחד עם אביה, ועל המוטו: ״החיים מספיק מורכבים.. בישול לא חייב להיות…״.
אהרוני תגיש תגיש ל-30 אורחים בלבד טעימות של כ- 5 מנות מעשה ידיה, מטבח אקלקטי של עדות ישראל, בדיוק כמו שהיא מארחת בביתה שלה.
לסיום הערב – יוזמנו האורחים להרמת כוסית יין במקום ששם את חווית הבישול והאירוח במרכז.
אודות המארח | מתחם אומאמי קריית אונו של קרסו
מתוק, חמוץ, מר, מלוח ואומאמי. הטעם החמישי, האומאמי, הוא אמנם הצנוע שבטעמים ועם זאת הוא ללא ספק המרתק מכולם. להבדיל מטעמים אחרים, האומאמי אינו משנה את טעם המנה, אלא מחדד את כל יתר הטעמים הקיימים בה, יוצר ביניהם הרמוניה והופך את המנה לשלמה, עוצמתית ומענגת.
בדיוק כמו הטעם, גם מתחם המגורים החדש אומאמי שואף לייצר חוויית מגורים ייחודית המיועדת לאנשים שהאירוח והבישול הינם חלק בלתי נפרד מאורח חייהם. עולמות אלו עומדים בבסיס תפיסת התכנון של המתחם – החל מתכנון הדירות והמטבחים המאובזרים היטב ועד מרחבים ושירותים יחודיים, כגון פארק פרטי הכולל עצי פרי וצמחי תבלין, חדר יינות עם תא פרטי לכל דירה, חדר ציוד אירוח הכולל שולחנות וכיסאות אותם שואלים הדיירים לטובת אירועים פרטיים ועוד.
פוקאצ׳ה מקמח פוקאצ'ה של סוגת
גספצ'ו עם טרטר דג ים
עלי גפן על צזיקי ענבים
דושפרה בויניגרט עשבי תיבול
בורקס מים
סלט עגבניות חריף
סלט כרובית
כנאפה