עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת לערב של טעימות, בישולים ושיחות - בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

במטבח הפתוח והיפהפה, ליד גינת התבלינים במתחם אומאמי קריית אונו של קרסו, נארח לסדנאות מיוחדות את הנשים שמובילות את עולם הבישול והאירוח הביתי בסטייל שאין שני לו: מתכונאיות, בלוגריות, כותבות, יוצרות תוכן, אלופות לייף סטייל.

בערב אינטימי זה תמרה אהרוני – שפית, בעלת הבלוג ״סימפלי קוקינג״, בתו של ישראל אהרוני מהשפים המשפיעים בישראל – תארח את הקהל ותספר על דרכה שנסללה מילדות, על לימודי אדריכלות שהביאו תפיסה אסתטית יפהפיה למתכונים שלה, על הנחיית תוכניות בישול ביחד עם אביה, ועל המוטו: ״החיים מספיק מורכבים.. בישול לא חייב להיות…״.
אהרוני תגיש תגיש ל-30 אורחים בלבד טעימות של כ- 5 מנות מעשה ידיה, מטבח אקלקטי של עדות ישראל, בדיוק כמו שהיא מארחת בביתה שלה.

לסיום הערב – יוזמנו האורחים להרמת כוסית יין במקום ששם את חווית הבישול והאירוח במרכז.

אודות המארח | מתחם אומאמי קריית אונו של קרסו
מתוק, חמוץ, מר, מלוח ואומאמי. הטעם החמישי, האומאמי, הוא אמנם הצנוע שבטעמים ועם זאת הוא ללא ספק המרתק מכולם. להבדיל מטעמים אחרים, האומאמי אינו משנה את טעם המנה, אלא מחדד את כל יתר הטעמים הקיימים בה, יוצר ביניהם הרמוניה והופך את המנה לשלמה, עוצמתית ומענגת.
בדיוק כמו הטעם, גם מתחם המגורים החדש אומאמי שואף לייצר חוויית מגורים ייחודית המיועדת לאנשים שהאירוח והבישול הינם חלק בלתי נפרד מאורח חייהם. עולמות אלו עומדים בבסיס תפיסת התכנון של המתחם – החל מתכנון הדירות והמטבחים המאובזרים היטב ועד מרחבים ושירותים יחודיים, כגון פארק פרטי הכולל עצי פרי וצמחי תבלין, חדר יינות עם תא פרטי לכל דירה, חדר ציוד אירוח הכולל שולחנות וכיסאות אותם שואלים הדיירים לטובת אירועים פרטיים ועוד.

229 ₪ לסועד
28.11 | יום ב'
אומאמי משרד מכירות, יצחק נבון, קריית אונו
0546659660
שיתוף האירוע
צילום: אחיקם בן יוסף | קרסו | תמרה אהרוני

תפריט האירוע

פוקאצ׳ה מקמח פוקאצ'ה של סוגת
גספצ'ו עם טרטר דג ים
עלי גפן על צזיקי ענבים
דושפרה בויניגרט עשבי תיבול
בורקס מים
סלט עגבניות חריף
סלט כרובית
כנאפה

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות.
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם.
  • נא לדייק.
  • מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד).
  • המקום מונגש חלקית – לפרטים נא ליצור קשר.
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד