עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

סודות המטבח הפרסי וההצלחה של רותם ליברזון. סדנא אינטימית ושלל טעימות

In the beautiful open kitchen, next to the spice garden in Caruso's Umami Kiryat Ono complex, we will host for special workshops the women who lead the world of cooking and home hospitality in unparalleled style: cooks, bloggers, writers, content creators, lifestyle champions.

In this intimate evening, Rotem Liberzon – one of the most successful and beloved bloggers and cooks in Israel, author of two cookbooks specializing in the Persian cuisine she grew up on – is the host.
Liberzon will tell about her extraordinary path, from working in professional kitchens in New York, through cooking therapy to the throne of the home kitchen on social media. She will serve only 30 guests tastings of about 5 dishes made by herself, demonstrate flagship recipes of her groundbreaking Persian cuisine, and reveal behind-the-scenes secrets of her creation.
At the end of the evening – the guests will be invited to raise a glass of wine in a place that puts the cooking and hospitality experience at the center.

About the host |
The sweet, sour, bitter, salty and umami umami complex of Caruso Kiryat Ono . The fifth taste, umami, is admittedly the humblest of the flavors, yet it is undoubtedly the most fascinating of all. Unlike other flavors, umami does not change the taste of the dish, but sharpens all the other flavors present in it, creates harmony between them and makes the dish complete, powerful and delightful.
Just like the taste, the new Umami residential complex also aims to create a unique living experience designed for people for whom hospitality and cooking are an integral part of their lifestyle. These worlds are the basis of the complex's planning concept – from the design of the well-equipped apartments and kitchens to unique spaces and services, such as a private park that includes fruit trees and spice plants, a wine room with a private compartment for each apartment, a hospitality equipment room that includes tables and chairs that the residents borrow for private events, and more .

229 ₪ לסועד
30.11 | יום ד' 19:30
אומאמי משרד מכירות, יצחק נבון, קריית אונו
0546659660
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילום: אחיקם בן יוסף | רותם ליברזון | קרסו

תפריט האירוע

Coco sabzi
horsht eggplant and meat
Gondi
sbazi horsht
Classic Persian rice of the type of
greens
Drink apples and rose water
Persian marzipan

חשוב לדעת

  • The meal is meat only but is not kosher
  • There is no response to allergens.
  • Please be precise. The workshop will start on time.
  • The cancellation policy according to the Consumer Protection Law. You can cancel up to 48 hours before the event (with a 5% clearing fee only).
  • The place is partially accessible – for details, please contact us.
  • The event is subject to a minimum number of registrants.

עוד אירועים

 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד