עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

סודות המטבח הפרסי וההצלחה של רותם ליברזון. סדנא אינטימית ושלל טעימות

In the beautiful open kitchen, next to the spice garden in Caruso's Umami Kiryat Ono complex, we will host for special workshops the women who lead the world of cooking and home hospitality in unparalleled style: cooks, bloggers, writers, content creators, lifestyle champions.

In this intimate evening, Rotem Liberzon – one of the most successful and beloved bloggers and cooks in Israel, author of two cookbooks specializing in the Persian cuisine she grew up on – is the host.
Liberzon will tell about her extraordinary path, from working in professional kitchens in New York, through cooking therapy to the throne of the home kitchen on social media. She will serve only 30 guests tastings of about 5 dishes made by herself, demonstrate flagship recipes of her groundbreaking Persian cuisine, and reveal behind-the-scenes secrets of her creation.
At the end of the evening – the guests will be invited to raise a glass of wine in a place that puts the cooking and hospitality experience at the center.

About the host |
The sweet, sour, bitter, salty and umami umami complex of Caruso Kiryat Ono . The fifth taste, umami, is admittedly the humblest of the flavors, yet it is undoubtedly the most fascinating of all. Unlike other flavors, umami does not change the taste of the dish, but sharpens all the other flavors present in it, creates harmony between them and makes the dish complete, powerful and delightful.
Just like the taste, the new Umami residential complex also aims to create a unique living experience designed for people for whom hospitality and cooking are an integral part of their lifestyle. These worlds are the basis of the complex's planning concept – from the design of the well-equipped apartments and kitchens to unique spaces and services, such as a private park that includes fruit trees and spice plants, a wine room with a private compartment for each apartment, a hospitality equipment room that includes tables and chairs that the residents borrow for private events, and more .

229 ₪ לסועד
30.11 | יום ד' 19:30
אומאמי משרד מכירות, יצחק נבון, קריית אונו
0546659660
שיתוף האירוע
צילום: אחיקם בן יוסף | רותם ליברזון | קרסו

תפריט האירוע

Coco sabzi
horsht eggplant and meat
Gondi
sbazi horsht
Classic Persian rice of the type of
greens
Drink apples and rose water
Persian marzipan

חשוב לדעת

  • The meal is meat only but is not kosher
  • There is no response to allergens.
  • Please be precise. The workshop will start on time.
  • The cancellation policy according to the Consumer Protection Law. You can cancel up to 48 hours before the event (with a 5% clearing fee only).
  • The place is partially accessible – for details, please contact us.
  • The event is subject to a minimum number of registrants.

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד