במטבח הפתוח והיפהפה, ליד גינת התבלינים במתחם אומאמי קריית אונו, נארח לסדנאות מיוחדות את הנשים שמובילות את עולם הבישול והאירוח הביתי בסטייל שאין שני לו: מתכונאיות, בלוגריות, כותבות, יוצרות תוכן, אלופות לייף סטייל.
בערב אינטימי זה קרן אגם – בעלת הבלוג המצליח "נשואה למאפייה", מי שהפכה למותג אפייה ביתית, ונחשבת למלכה של אוהבי העוגות הנוסטלגיות, הבחושות, החלות, והשמרים (שתמיד מצליחים) – תארח ותספר על דרכה ל-217 אלף עוקבים נאמנים, כשהיא רוקדת, גולשת, מעבירה סדנאות, ומפתחת מתכונים.
אגם תגיש תגיש ל-30 אורחים בלבד טעימות של כ- 5 מנות מעשה ידיה, תדגים מתכוני דגל של המאפים שוברי הרשת שלה, ותחשוף סיפורים מאחורי הקלעים של עשייתה.
לסיום הערב – יוזמנו האורחים להרמת כוסית יין במקום ששם את חווית הבישול והאירוח במרכז.
אודות המארח | מתחם אומאמי קריית אונו של קרסו
מתוק, חמוץ, מר, מלוח ואומאמי. הטעם החמישי, האומאמי, הוא אמנם הצנוע שבטעמים ועם זאת הוא ללא ספק המרתק מכולם. להבדיל מטעמים אחרים, האומאמי אינו משנה את טעם המנה, אלא מחדד את כל יתר הטעמים הקיימים בה, יוצר ביניהם הרמוניה והופך את המנה לשלמה, עוצמתית ומענגת.
בדיוק כמו הטעם, גם מתחם המגורים החדש אומאמי שואף לייצר חוויית מגורים ייחודית המיועדת לאנשים שהאירוח והבישול הינם חלק בלתי נפרד מאורח חייהם. עולמות אלו עומדים בבסיס תפיסת התכנון של המתחם – החל מתכנון הדירות והמטבחים המאובזרים היטב ועד מרחבים ושירותים יחודיים, כגון פארק פרטי הכולל עצי פרי וצמחי תבלין, חדר יינות עם תא פרטי לכל דירה, חדר ציוד אירוח הכולל שולחנות וכיסאות אותם שואלים הדיירים לטובת אירועים פרטיים ועוד.
מיני בגטים עם זיתי קלמטה
פוגאס עם אגוזים, קשקבל, ברי ואורגנו טרי
חלות בייגלה בקליעות שונות
פוקאצ'ות עננים עם תוספות משתנות
עוגת רוגעלך ענקית
טארטים כפריים של אגסים בוניל וקרם שקדים
*לצד המאפים שיוגשו במהלך האירוע, יוגשו מטבלים/סלטים/גבינות.