עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

נאיפה: בין ירכא לנווה צדק

בתפריט מיוחד, נחווה מסע ממזרח עד מערב וממסורת להווה

ביקשנו משפים מובילים של מסעדות המטבח הישראלי להכניס אותנו לתוך הבתים בהם גדלו, להעלות זכרונות ילדות או חוויות מעצבות. לבשל עבורנו "בית". התפריט המיוחד יוגש במסעדות עד ה-12 באפריל, ויאפשר לסועדים הצצה לעולם הטעמים והחוויות הפנימי של השפים.

נאיפה מולא היא שפית פורצת דרך בעולם הקולינריה הישראלי. בת לעדה הדרוזית, שגדלה בירכא, למדה ראיית חשבון ועברה לגור במרכז הארץ. מולר הוקסמה מהמטבח הפתוח במסעדת "יפו תל אביב" של השף חיים כהן, והתפטרה מעבודתה הבנקאית. מכאן, החלה קריירה מופלאה של אישה מיוחדת –  4 שנים עם כהן, תכנית הראליטי "משחקי השף" הובלת מיזם L28.

וכעת, בשנה האחרונה – גולת הכותרת – מסעדה יפהפיה שבנתה במו ידיה וכישרונה, בשפתה הכה מיוחדת, בנווה צדק – אליה היא יוצקת פרשנות עדכנית למנות מהמטבח השאמי המסורתי.

על התפריט

התפריט המיוחד שבנתה לחודש המטבח הישראלי, ננוע בין עבר להווה ובין מזרח למערב, עם מנות כמו סשימי דג עם קרם של גבינת המאירי וחוביזה, בלוויית פאף בורגול; מנת שפונדרה בבישול ארוך עם מסבחה חצילים וחמאה חומה, וקינוח של גלידת אורז, עלי גפן מסוכרים, קראמבל מיורן ושמן זית וקולי ציר עלי גפן. בארוחה נחווה את מסעה של מולא, כאישה הדרוזית הראשונה שפתחה מסעדת שף בישראל, חותרת למצוינות קולינרית מודרנית ובו בזמן מחוברת לשורשיה.

230 ₪ לסועד
27.3-12.4 | א׳-ו׳ 18:00-23:00
יחיאלי 4, תל אביב-יפו
077-9386487
שיתוף האירוע
צילום: אסף קרלה

תפריט האירוע

פטאייר זעתר מאפה קריספי במילוי עלי זעתר טרי ובצל | לאבנה מעושנת | זיתים סוריים

סשימי דג ים קרם גבינת המאירי | מנגולד |דואה של הבית

פאטה שפונדרה שפונדרה בבישול ארוך | קרעי פיתה | מסבחה חצילים | גרגירי חומוס | חמאה חומה

קינוח

ירכא-תל אביב | עלה גפן מסוכר | קראמבל מאיורן | גלידת אורז | קולי עלי גפן

חשוב לדעת

  • הורדת הקוד אינה מהווה שריון למקומות במסעדה, יש להזמין מקומות מראש
  • במעמד התשלום במסעדה יש למסור את קודי ההטבה לפני ביצוע התשלום
  • התפריט אינו כשר
  • ניתן להזמין תפריט צמחוני
  • המקום עם נגישות
  • לא ניתן לעשות שינויים במנות, על כל רגישות יש ליידע את המסעדה מראש
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפית
  • השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה
  • המחיר אינו כולל דמי שירות
  • תפריט הפסטיבל יוגש במהלך ימי הפסטיבל ובהתאם לשעות פעילות או עד גמר המלאי 
  • המסעדה שומרת לעצמה את הזכות שלא להגיש את תפריט ״חודש המטבח הישראלי" ללא הזמנת שולחן מראש
  • מדיניות ביטולים בהתאם למדיניות של כל מסעדה
  • בהתאם לתנאי ההטבה כפי שמפורסמים באתר אמריקן אקספרס

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד