השפית המוערכת אביבית פריאל מארחת סדרת ארוחות מיוחדת לקידום שיח נשי חדשני במטבחים עם דור העתיד של השפיות בישראל. שלושה ערבים בחלל האינטימי של אוזריה נקסט דור, עם שלוש נשים צעירות ועוצמתיות שמובילות ביד רמה שפה משלהן.
האורחים מוזמנים לארוחה מיוחדת ואינטימית (25 סועדים בלבד) סביב שולחן אבירים.ות משותף, ארוחת טעימות בת כ-7-8 מנות, שהיא תוצר של תהליך יצירתי ודיאלוג בין שפת המטבחים של השפיות, בין התבלינים של שוק לוינסקי לחומרי הגלם האיכותיים של סוגת, בין מסורת לחדשנות, בין השפעות מן העולם לעולם תוכן מקומי-ישראלי.
שפית דנה לי ברמן והשפית המנטורית פריאל יארחו בערב זה באופן אישי ויגישו ארוחה שופעת בהשפעות איטלקיות-צרפתיות בפרשנות מודרנית. ארוחה חורפית, טעימה, מלאת רגש בין צרפת לאיטליה עם מנות קלאסיות לגמרי ומנות שהם אינטרפרטציה אישית.
שפית דנה לי ברמן, היא בוגרת ״קורדון בלו״ אוסטרליה, מאחוריה ניסיון במטבחים מובילים: מג׳יימי אוליבר באוסטרליה ועד הטופ של מטבחי ת״א – טאיזו, פרונטו, ובר א וין (ז״ל). מומחית למטבח האיטלקי, לוחשת לקמחים, פיינליסטית ״המסעדה הבאה של ישראל״, ומי שמובילה שיח ער למען מטבח נשי חזק.
שפית אביבית פריאל, מהשפיות המובילות בישראל, עם רקע של יותר מ-30 שנים של לימודים ועבודה במיטב המסעדות ועם מיטב השפים בישראל. הובילה במשך שנים את מסעדת הטאפאס המצליחה "טפאו" ומאז 2012 היא הבעלים והשפית של מסעדת "אוזריה", חמארה תל אביבית מודרנית שמגישה מנות קטנות בהשראת מטבחים ים תיכוניים.
סוגת היא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי מאז שנות החמישים של המאה הקודמת ומציעה מגוון רחב של מוצרים שהם בני בית במזווה הישראלי השופע בקטניות, דגנים, קמחים וסוגי אורז שונים, תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך- מהשדה לצלחת.
סוגת גאה לקדם ולתמוך בשיח נשי וחדשני במטבחים, הן הבייתים והן המקצוענים. מתכונים מן הארוחות ימתינו לכם באתר ובעמודי הרשתות החבריות של המותג.
*כל מרכיבי הקמחים, הקטניות, הדגנים וסוגי האורז בארוחה זו הם מתוצרת סוגת
*10% מהרווחים של הארוחות יועברו לתוכנית ׳סלעית׳ של משרד הרווחה המופעלת על ידי עיריית תל אביב יפו, המסייעת לנשים לצאת ממעגל הזנות, תוך מתן מענה טיפולי אישי, וליווי תעסקותי.
קוביית גראטן מטוגנת קרם קומטה בלסמי מאוד מאוד מיושן דבש ופלפל שחור
פוקאצ’ות מקמח פוקאצ׳ה סוגת אמצע שולחן, חמאות מוקצפות
ויטלו טונאטו ופאן גרטטו – מפירורי לחם לבנים של סוגת זוגי
ריזוטו ארבוריו סודת, תפוזים אנשובי קריספי של אביבית סטרציטלה
סלט עלים, שורש פטרוזיליה ,חסה מוקפצת כרובית, של אביבית אגוזי לוז ותמנון קריספי בגלייז הדרים על תבשיל שעועית לבנה של סוגת עם מח עצם ריבולטה סטייל
קפלטי גבינות רכות ( מקמח פסטה של סוגת) חמאה אגוזי מלך וברזאולה פיקניה או קופה – מה שיהיה מוכן
ריזוטו גריסי פנינה וחמאה חומה ושקדי עגל בגלייז שום שחור ופאף גריסי פנינה
מלבה פודינג שמן זית ריבת הדרים וגלידת מרציפן