עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

הלנה: הים כבית

השף עמוס שיאון מבשל ב"הלנה" תפריט ים-תיכוני בשילוב צמחיית חוף

ביקשנו משפים מובילים של מסעדות המטבח הישראלי להכניס אותנו לתוך הבתים בהם גדלו, להעלות זכרונות ילדות או חוויות מעצבות. לבשל עבורנו "בית". התפריט המיוחד יוגש במסעדות עד ה-12 באפריל, ויאפשר לסועדים הצצה לעולם הטעמים והחוויות הפנימי של השפים.

שף עמוס שיאון נולד וגדל במושב בעוטף עזה ומתגורר כיום במישור החוף הצפוני. מזה עשרים שנה הוא השף של מסעדת ״הלנה״ שבתוך הגן הלאומי קיסריה, מסעדה ים-תיכונית עכשווית על קו הים, עם נוף מרהיב למפרצון קסום ולעתיקות נמל קיסריה.

לאורך השנים, מצא לעצמו עמוס בית שני – הים. מלבד העיסוק הספורטיבי בחתירה, עמוס נוהג מזה שנים ללקט צמחיה על קו החוף, וכך גם טבחי המסעדה. הליקוט מתבצע בין קיסריה לבין מכמורת, איזור שופע מפרצונים, ובתפריט המיוחד שבנה עמוס לרגל חודש המטבח הישראלי נמצא לא מעט צמחי ים ייחודיים מלוקטים בסביבת הים
כקריתמון ים מוחמץ במנת הטרטר דג עם תותים חריפים עדשי בלוגה ואיולי זעפרן
ובמנה העיקרית נאכל פילה דג ים צלוי בגריל על רוטב בויאבז עם עלי מלוח ,אספרגוס ופסטו שום ירוק כיאה לעונה

230 ₪ לסועד
27.3-12.4 | א'-ש': 12:00-23:00
גן לאומי נמל קיסריה
046101018
שיתוף האירוע
צילום: אפיק גבאי

תפריט האירוע

פוקצ'ה עם שמן זית ורכז רימונים

טרטר דג ים ותותים חריפים עם עדשי קוויאר שחורות, איולי זעפרן, טוביקו שחור וקריתמון ים מוחמץ

פילה דניס ואספרגוס צלויים על רוטב בויאבז ,עלי מלוח וקרם תפוח אדמה

מלבי רוזטה עם סירופ עלי תאנה, שקדים, נענע וסורבה תפוז דם

חשוב לדעת

  • הורדת הקוד אינה מהווה שריון למקומות במסעדה, יש להזמין מקומות מראש
  • במעמד התשלום במסעדה יש למסור את קודי ההטבה לפני ביצוע התשלום
  • הזמנת מקומות עד 21:30
  • התפריט אינו כשר
  • המקום עם נגישות
  • לא ניתן לעשות שינויים במנות, על כל רגישות יש ליידע את המסעדה מראש
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השף
  • השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה
  • המחיר אינו כולל דמי שירות
  • תפריט הפסטיבל יוגש במהלך ימי הפסטיבל ובהתאם לשעות פעילות או עד גמר המלאי 
  • המסעדה שומרת לעצמה את הזכות שלא להגיש את תפריט ״חודש המטבח הישראלי" ללא הזמנת שולחן מראש
  • מדיניות ביטולים בהתאם למדיניות של כל מסעדה
  • בהתאם לתנאי ההטבה כפי שמפורסמים באתר אמריקן אקספרס

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד