עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

סודות האומאמי הישראלי: עם שף יוסי שטרית

השף יוסי שטרית בשיח וטעימות מ״היבה״, במתחם ששם דגש על אירוח ביתי

בסדרת אירועים מיוחדים שיתקיימו במסגרת חודש המטבח הישראלי, נארח את שף יוסי שטרית, מהשפים האהובים והמוערכים בישראל, לערבי שיח אינטימיים  בהם נטעם כ-8 ביסים מרהיבים ממסעדת הפיין דיינינג שלו "היבה", ונשמע ממנו על החיבור היצירתי בין השראותיו מבית לקולינריה ואסתטיקה ברמה הגבוהה ביותר.

בשיחה עם המנהל הקולינרי ואחד מיזמי הפסטיבל, דוד קישקה,  נשוחח על ילדותו בגליל, הניסיון שצבר ב-20 שנות מטבחים ועל החיבורים שמייצר בין מסורות מזרח תיכונית לבין טכניקות בישול עכשוויות, בין עידון לבין יצירה מתפרצת, בין פורמליות לבין שמחת חיים ואותנטיות.

המפגשים ייערכו במטבח של מרכז המבקרים במתחם המגורים אומאמי שבקריית אונו, שחרט על דיגלו את אהבת הבישול והאירוח הביתי.

אודות מתחם המגורים אומאמי:

אם נערוך סקר שבו נשאל מהו החדר החשוב בבית, סביר להניח שהתשובה העיקרית שנקבל תהיה "המטבח".

מתוך תפיסה זו, ומתוך הבנת המקום החשוב שתופסים אוכל ואירוח  בחיי היומיום שלנו, בנתה חברת קרסו נדל״ן מתחם מגורים ראשון מסוגו למשפחות שאוהבות לבשל ולארח.

המתחם תוכנן כך שיתאים לצרכים הקולינריים של הדיירים, כולל פארק פרטי הכולל בוסתן עצי פרי לצד צמחי תבלין, חדר יינות עם תא ייעודי לכל דירה, וחדר ציוד לאירוח.

"אומאמי" בתרגום מילולי מיפנית משמעו "טעם טעים", והוא הטעם החמישי, שהתגלה במאה שעברה. בואו לטעום הרבה ממנו במפגש המיוחד שלנו.

250 ₪ לסועד
5.4, 7-8.4 | ו׳ 11:00-12:30, 13:00-14:30, א׳-ב׳ 18:00-19:30, 20:00-21:30
אומאמי מרכז מכירות, קרית אונו
054-6659660
שיתוף האירוע
צילום: אסף קרלה

תפריט האירוע

קונוס כרובית – קונוס ממולא בפייסט אגוזי מלך וקרם כרובית

קרקר דלעת – קרקר שעשוי מגרעיני דלעת, קרם צ'רשי טריפוליטאי, רוטב דבש פפריקה, שום קונפי וכוסברה

לארדו דג – בריוש צרוב בחמאה חומה, קרמל אנשובי, טרטר דג

קרם אפונה – טארטלט מבצק פילו, פירה של אפונה, שום שחור

תפוח אדמה – תפוח אדמה מזן באטר אפוי בחציר, חומץ קליפות תפוחי אדמה וחמאה חומה, קצף תפוחי אדמה וגבינת תום כבשים של שירת רועים

פטיפורים:

לבאנה ומחלב – רולדת מחלב, קציפת לאבנה וריבת ברגמוט

לואיזה – כדור שוקולד לבן ממולא בנוזל לואיזה ופינגר ליים

באירוע יוגשו יינות יקב רקנאטי

פט נט 2022

ספשייל רזרב לבן 2021

שרדונה תל פארס 2021

פרנץ בלנד חצי יבש 2023

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר
  • המקום נגיש
  • לא ניתן לעשות שינויים במנות, על כל רגישות יש ליידע את המסעדה מראש
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השף
  • השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה
  • המחיר אינו כולל דמי שירות
  • תפריט הפסטיבל יוגש במהלך ימי הפסטיבל ובהתאם לשעות פעילות או עד גמר המלאי 
  • המסעדה שומרת לעצמה את הזכות שלא להגיש את תפריט ״חודש המטבח הישראלי" ללא הזמנת שולחן מראש
  • מדיניות ביטולים בהתאם למדיניות של כל מסעדה
  • בהתאם לתנאי ההטבה כפי שמפורסמים באתר אמריקן אקספרס
  • במימוש הטבה לא ניתן לבצע ביטול חלקי של העסקה כפי שמצויין בתקנון האתר

עוד אירועים

 

תריסר: ילד המפתח הכי יצירתי שיש

שף ענר בן רפאל בפרשנות בוגרת למנות של ילד מפתח מכפר סבא (תל אביב)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

צ׳נה: זכרונות הן מצע ליצירתיות

שף גיל דהאן מגיש פרשנות עדכנית למטבח של נשות המשפחה (תל אביב)

27.3-12.4 | ב׳-ש׳
230
לסועד
 

אוזריה: ילדה שפית מבשלת

שפית אביבית פריאל בהומאז׳ למטבחי מזרח אירופה ואפילו למנות שבישלה בבת מצווה שלה (תל אביב) 

27.3-12.4 | א׳-ו׳
230
לסועד

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*בכפוף לתנאי ההטבה

 

 

 

 

 

 

 

 

*הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של פרימיום אקספרס בע"מ ו/או ישראכרט מימון בע"מ אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור לחיוב פיגורים והליכי הוצאה לפועל

 

אלנה: מהילדות בעמק יזרעאל למלון נורמן היוקרתי

השפים עומר שדמי מולר ודניאל צור מזמינים לתפריט שהוא זכרונות ילדות משותפת (תל אביב)

27.3-12.4 | ד'-ו'
230
לסועד
 

בעתו: שיר אהבה לפשטות מנצחת

שף גיא רוזמרין מגיש מחוות מקסימות לאביו, למנה חמה ול(אין) קינוח הפולני (חיפה)

27.3-12.4 | ג׳-ו׳
230
לסועד
 

משיה: הרפתקאות וחוויות חיים

שף גיא אריש בתפריט שכולו תודעה גסטרונימית עמוקה, שמתחילה בבאר שבע ומגיעה לפריז (תל אביב)

27.3-12.4 | ב'-ש'
230
לסועד
 

פיגם: בית בכפר

שף דן זוארץ מצא בית בטרואר של כפר האמנים ומשלב אותו עם שורשיו במטבחי הלבנט (עין הוד)

27.3-12.4 | יג׳-ש׳
230
לסועד