עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

רוטנברג X אנימאר X רקנאטי

ארוחת טרואר חגיגית של מצטייני המטבח הישראלי בליווי התאמת יינות של רקנאטי

ארוחה חגיגית של רוטנברג, הזוכה הגדולה של פרסי המטבח הישראלי בשנת 2021 בפרס ״המסעדה המצטיינת״, בהובלת יזהר והילה סהר רונן. בני הזוג, השף המוערך ואשת היין הידענית, יגיעו מגשר עם חומרי הגלם הייחודים להם לבר הסודי של אנימאר בתל אביב.

בחלל האינטימי יארח אותם שף הלל תווקולי, שהעפיל השנה למקום ה- 17 המכובד בדירוג 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון, וזכה בפרס המטבח הישראלי על דריה שלו ״המסעדה הכשרה המצטיינת״. ביחד עם הייננים של יקב רקנאטי הם יגישו ארוחת טעימות בת 7 מנות ו-6 יינות.
התפריט מעורר מחשבה, יחבר בין המטבחים: מנות שהן דיאלוג בין השפה הייחודית של רוטנברג בדגש על תוצרת מקומית של חקלאי ויצרני הגולן, גידולים עונתיים שיגיעו מגינת המסעדה בגשר, וטכניקות שימור והתססה שבהן מתמחה המסעדה, לעולם התוכן בו מתמחה תווקולי – מסעדת ים תיכון עילית עם השפעות טורקיות, עיראקיות, פרסיות בטכניקות מודרניות.

התאמת יינות | יקב רקנאטי
בלב הארוחה יהיה שזור תפריט התאמת היינות, מהמרתקים של יקב רקנאטי, אשר חרט על דגלו ייננות אותנטית ורגישה המשקפת את אזורי הגידול, הזן והסגנון הייננ. זאת מתוך רצון לכבד את הטרואר ממנו הגיע הפרי ובכך לייצר מפגש טעמים הרמוני, שיהפוך לחוויה שלמה של זהות מקומית המתאפיינת בטביעת אצבע אישית.
רשימת היינות אשר תובא בארוחה מונה 3 יינות חדשים אשר נבחרו במיוחד למפגש זה (בכוכבית): *פט נט סירה 2021, ביתוני 2020, *שנין בלאן 2020, *שנין בלאן 2019, ספיישל לבן 2018 ופטיט סירה 2019.

קובי ארביב, יינן ראשי: "זהו חיבור בין מנות ויינות שכל רצונם הוא להשלים זו את זה, להעצים את החוויה הקולינרית ולקחת אותנו הטועמים, לטיול חושי מרגש ומרתק. היינות שנבחרו הם חלק בלתי נפרד מהפאזל הקולינרי בו אנו מאמינים ואליו אנו שואפים״.
הילה סהר רונן: ״ כמו רוטנברג, יקב רקנאטי חוקר ומעמיק בטרואר ובמקומי. המנות והיינות שנגיש בארוחה משקפים את התהליכים והמחקר, את החיפוש אחר רעננות ואלגנטיות״.

438 ₪ לסועד
21-22.11 | ימים ב'-ג'
רחוב הירקון 87, תל אביב
03-575-9060
₪150 הטבה בלעדית ללקוחות אמריקן אקספרס
שיתוף האירוע
צילומים: בן יוסטר | אפיק גבאי | נועם פרסמן | אורי גוריון

תפריט האירוע

פוקאצ'ה שומשום וזעתר, גריסיני, קרם חציל שום, חציל מוחמץ וראשון המסיק ריש לקיש
רקנאטי Pét-nat

ירקות תחילת חורף מעושנים באגסים ואורנים
בייבי כרישה מעושנת חרוכה וגבינת טולום
צנונית עטופה בחמאת לארדו והדסים
סלמי גזר
פרחי קולורבי מושחרים
שוט ליקר חורש עם "טר ברולה"
רקנאטי ביתוני

מרק ארטישוק ירושלמי, ברינזה מעושנת, קפה שחור והל
רקנאטי שנין בלאן 2020

סרדין ממולא בצ'יג קופטה ומטוגן בשערות מלאכים, איירן וזרעי ריחן
רקנאטי שנין בלאן 2019

בר ים נודי גבינה צ'רקסית ושמיר, בר-בלאן זעפרן, חושחש ועלי הדרים צעירים
רקנאטי ספיישל רזרב לבן
או
שוק טלה על שומר בר בג'וספר, חיטת נורסי מעושנת ובייקון טלה, סלסה עגבניות מגי
רקנאטי פטיט סירה

דבלה הדרים – קרם מי זהר, קולי תפוז דם, גלידת רוזטה, הדרים טריים
קיפוד לבן – מוס שוקולד וגבינה כחולה, שקדים קלויים ושמן בזיליקום
דג'סטיף רוטנברג
קנקן תה אנימאר

חשוב לדעת

  • התפריט אינו כשר. לא ניתן לעשות שינויים במנות.
  • ייתכנו שינויים במנות, בהתאם לזמינות חומרי גלם ושיקול דעת השפים.
  • נא לדייק. השולחן ישמר עד 15 דק׳ לאחר מועד ההזמנה.
  • הארוחה הינה אירוע סגור ומיוחד של הפסטיבל. מדיניות הביטול לפי חוק הגנת הצרכן. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני האירוע (בחיוב של 5% עמלת סליקה בלבד).
  • המסעדה נגישה.
  • המחיר אינו כולל 15% שירות
  • קיום האירוע מותנה במס׳ נרשמים מינימלי.

עוד אירועים

 
Popup_Bitzua-04

מפגש מיוחד: סודות המטבח הפרסי

A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen 

30.11 | יום ד'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-17

קילומטראז' X קיטון

מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר

29.11 | יום ג'
278
לסועד
 
Popup_Bitzua

מפגש מיוחד: נשואה למאפייה ולעוקבות

קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה

29.11 | יום ג'
229
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-12

פאסטל x זלמניקו

דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת

27-28.11 | ימים א' - ב'
348
לסועד

*בהתאם לתנאי ההטבה באתר, הטבת בונוס

 
Amex_Structure_Homepage-13

טאיזו X חנן מרגילן

הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Amex_Structure_Homepage-14

תמנע X ד"ר שקשוקה

פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי

27-28.11 | ימים א' - ב'
358
לסועד
 
Popup_Bitzua-06

מפגש מיוחד: לבשל כמו אהרוני

תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית

28.11 | יום ב'
229
לסועד
 
Poran7

סיור קולינרי בעכו

הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו

25.11 | יום ו'
288
לסועד