עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

היזמים

הכירו את האנשים שמאחורי הקלעים

אנחנו יזמים, אנשי תוכן, רעבים וגאים עד מאוד. 

יש לנו את הזכות והכבוד ללוות את עולם הקולינריה המקומי רב ההישגים כבר שנים ארוכות. אנחנו מאמינים בכוחה של הקולינריה להוביל תרבות של גיוון ויצירתיות, ואנחנו יודעים כעובדה כי קולינריה חזקה ויצירת ״גסטרו-טוריזם״ הם מנוע כלכלי וחברתי אדיר ונפלא. 

בהעדר משרדי ממשלה יציבים בשנים האחרונות או תקציבי תמיכה רשמיים – כנהוג בענפי הבמה, הספורט והחדשנות – החלטנו לעשות לביתנו. יש לנו מטבח מקומי יוצא דופן, ואנחנו גאים להגדיר אותו  כ״תרבות״, ולקדם אותו ע״י פלטפורמה ערכית אשר נותנת במה ופרנסה לכל האנשים והעסקים הנפלאים שהם הם המטבח הישראלי המפואר. ראשית בארץ, ובהמשך גם בעולם.

הן בבחירת אירועי הפסטיבל, והן בתהליכי בחירת הזוכים בטקס הפרסים – אנו מתחייבים לתהליכי איתור ובחירה שקופים, פתוחים, מגוונים, מקיימים ומכילים. כל הערה וביקורת בונה תתקבל בברכה.

אנו מוקירים תודה והערכה לכל השותפים שלנו, בראש ובראשונה לאמריקן אקספרס, החברה ואנשיה, שתומכים בהתמדה ובהשקעה בעולם הקולינריה, מאז 2015, והיו הראשונים גם להשקיע בארגון המטבח הישראלי.  

אנו מודים גם  לחברות והמותגים הנוספים שעימנו: סוגת, קרסו, יקבי רקאנטי, מלונות בראון – שערכי הליבה שלהם פוגשים את החזון שלנו.
אנו שמחים להשיא להם ערך בחזרה, ומתחייבים לאתיקה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר. 


PPP
גרטל שיינר

יזמית בתחום העיצוב והאוצרות, מרצה, מנטורית, מפיקה, מייסדת ומנכ"לית של UNICAS PRODUCTIONS - סוכנות קריאייטיב והפקות פרויקטים בתחום השיווק חוויתי. מתמחה בפיתוח קונספטים עבור מותגים בינלאומיים וניהול פרויקטים עבור המגזר העסקי ומיזמי אימפקט. חברת ועד מנהל של העמותה הישראלית לתרבות קולינארית. מייסדת שותפה של פסטיבל המטבח הישראלי.

נירית
נירית וייס

יזמית, העומדת מאחורי FARM 54 - אקסלרטור חדשני לחברות ומותגים בעולם הקולינריה. מומחית בניהול אסטרטגיות ומהלכי תוכן ומי שעומדת מאחורי שלל אירועים ופסטיבלים יצירתיים לקידום עולם הקולינריה בישראל. בעברה עורכת בכירה בתקשורת הישראלית.

KKKK
דוד קישקה

יזם קולינרי, מומחה בפיתוח תכנים, חוויות וקונספטים קולינריים עבור המגזר העסקי והציבורי. יו״ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית. מומחה לתיירות קולינרית בארץ ובעולם. מנהל קולינרי של פסטיבלים ופרוייקטים בתחום, שותף מייסד של פסטיבל המטבח הישראלי. מרצה, כותב ומלמד על תרבות, אוכל ומסעדנות. מסעדן בעברו (רפאל,פאסטל).