חזון וערכים

  • 1. חיזוק וקידום המטבח הישראלי והגדרתו כמרכיב של זהות בהוויה המקומית.
  • 2. חיזוק וקידום ענף הקולינריה בישראל כענף תרבות משגשג ומוכר, נכס צאן ברזל.
  • 3. הוקרת מצוינות בקרב מובילי המטבח הישראלי על שלל שחקניו וענפיו, ע״י מתן פרס לאנשים ולעסקים אשר הגיעו להישגים יוצאי דופן בשנה באחרונה, הפגינו מצוינות וקריאייטיביות, ואשר תרמו בכך תרומה משמעותית לקידום תרבות הקולינריה בישראל ובעולם.
  • 4. תמיכה בעסקים הקטנים של עולם הקולינריה, על ידי יצירת פסטיבל ישראלי חדש לתרבות הקולינריה וקידום פעילויות שוטפות: תוכן, אירועים וחוויות.

הערכים שלנו: גאווה.  מצוינות.  שקיפות.  מקומיות.  רב תרבותיות.

הן בבחירת אירועי הפסטיבל, והן בתהליכי בחירת הזוכים בטקס הפרסים – אנו מתחייבים לתהליכי איתור ובחירה שקופים, פתוחים, מגוונים, מקיימים ומכילים. כל הערה וביקורת בונה תתקבל בברכה.
אנו גאים לקבל תמיכה ממותגים וחברות אשר ערכי הליבה שלהם פוגשים את החזון שלנו. אנו שמחים להשיא להם ערך בחזרה, ומתחייבים לאתיקה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר.

רוצים לדעת מה מתבשל במטבח לפני כולם?