גדיגדידג
A special evening of tasting, stories and demonstration of dishes from Rotem Liberzon's kitchen
מסע בין עולמות ודורות: האייקון של המטבח היהודי המזרח אירופאי מגיע למסעדה הישראלית העכשווית של השף הצעיר של העיר
קרן אגם מארחת לערב מלא ניחוחות אפיה ושמחה
דואט יצירתי בין מסעדת מישלן למסעדת פועלים, בין מסורת לחדשנות, בין תוניס לצרפת
הטכניקות והטעמים של שף יובל בן נריה במפגש נדיר עם מסורות המטבח הבוכרי של משפחת מרגילן
פסגת המטבח הטריפוליטאי והאקלקטי של הדוקטור מיפו והשף היצירתי
תמרה אהרוני מארחת אתכם, בדיוק כמו שהיא מארחת בבית
הפסיפס המורכב של העיר העתיקה והמתעוררת בעכו