הכירו את האנשים שמאחורי הקלעים

נירית וייס | יזמית, העומדת מאחורי FARM 54 אקסלרטור חדשני בעולמות הקולינריה. בעברה עורכת בכירה בתקשורת הישראלית, מומחית בניהול אסטרטגיות ומהלכי תוכן ומי שעומדת מאחורי שלל אירועים ופסטיבלים יצירתיים לקידום עולם הקולינריה בישראל.

דוד קישקה |  יזם קולינרי המתמחה ביצירת חוויות ופיתוח תכנים קולינריים וקונספטים עבור המגזר הציבורי והעסקי. פעיל במדיות השונות- טור בידיעות, מוזמן לאולפני טלוויזיה ויוצר דוקו.
מרצה מבוקש ומלמד מסעדנות בשנקר. מסעדן בעבר (רפאל, פאסטל) ומשמש יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.

יוני פיינגולד | הבעלים והמייסד של זירת ה- toMix e-commerce לתרבות בילוי, פנאי ולייף סטייל המתמחה ביצירה והרכבה של חוויות בשילובים מקוריים. מי שהקים, בין השאר, את קבוצת זאפה.

רוצים לדעת מה מתבשל במטבח לפני כולם?