עדכונים
וואי וואי כמה חידושים יש לנו השנה, אבל קודם כל – התאריכים. פסטיבל ישראל מתמקם לו באמצע ספטמבר, שניה לפני החגים
פרסום התכניה ותחילת מכירת הכרטיסים – 8.8.2022

היזמים

הכירו את האנשים שמאחורי הקלעים

אנחנו יזמים, אנשי תוכן, רעבים וגאים עד מאוד. 

יש לנו את הזכות והכבוד ללוות את עולם הקולינריה המקומי רב ההישגים כבר שנים ארוכות. אנחנו מאמינים בכוחה של הקולינריה להוביל תרבות של גיוון ויצירתיות, ואנחנו יודעים כעובדה כי קולינריה חזקה ויצירת ״גסטרו-טוריזם״ הם מנוע כלכלי וחברתי אדיר ונפלא. 

בהעדר משרדי ממשלה יציבים בשנים האחרונות או תקציבי תמיכה רשמיים – כנהוג בענפי הבמה, הספורט והחדשנות – החלטנו לעשות לביתנו. יש לנו מטבח מקומי יוצא דופן, ואנחנו גאים להגדיר אותו  כ״תרבות״, ולקדם אותו ע״י פלטפורמה ערכית אשר נותנת במה ופרנסה לכל האנשים והעסקים הנפלאים שהם הם המטבח הישראלי המפואר. ראשית בארץ, ובהמשך גם בעולם.

הן בבחירת אירועי הפסטיבל, והן בתהליכי בחירת הזוכים בטקס הפרסים – אנו מתחייבים לתהליכי איתור ובחירה שקופים, פתוחים, מגוונים, מקיימים ומכילים. כל הערה וביקורת בונה תתקבל בברכה.

אנו מוקירים תודה והערכה לכל השותפים שלנו, בראש ובראשונה לאמריקן אקספרס, החברה ואנשיה, שתומכים בהתמדה ובהשקעה בעולם הקולינריה, מאז 2015, והיו הראשונים גם להשקיע בארגון המטבח הישראלי.  

אנו מודים גם  לחברות והמותגים הנוספים שעימנו: סוגת, קרסו, יקבי רקאנטי, מלונות בראון – שערכי הליבה שלהם פוגשים את החזון שלנו.
אנו שמחים להשיא להם ערך בחזרה, ומתחייבים לאתיקה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר. 


גרטל
גרטל שיינר

אוצרת ויזמית בתחום העיצוב, מפיקה, שגרירת FOOD DESIGN NATION, מייסדת ומנהלת של UNICAS PRODUCTIONS סוכנות קריאייטיב והפקות אירועים בתחום השיווק חוויתי, מתמחה בפיתוח וניהול פרויקטים קולינריים למגזר העסקי.

נירית
נירית וייס

יזמית, העומדת מאחורי FARM 54 - אקסלרטור חדשני לחברות ומותגים בעולם הקולינריה. מומחית בניהול אסטרטגיות ומהלכי תוכן ומי שעומדת מאחורי שלל אירועים ופסטיבלים יצירתיים לקידום עולם הקולינריה בישראל. בעברה עורכת בכירה בתקשורת הישראלית.

Kich
דויד קישקה

יזם קולינרי המתמחה ביצירת חוויות ופיתוח תכנים קולינריים וקונספטים עבור המגזר הציבורי והעסקי. פעיל במדיות השונות - כותב טור בידיעות, אורח באולפני טלוויזיה ויוצר דוקו. מרצה ומלמד מסעדנות בשנקר. מסעדן בעבר (רפאל, פאסטל) ומשמש יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.